7

Анонимен

преди 6 години

Старата чанта е пътник. И Боко да тръгва след нея.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой според хората е виновен за провалът на преговорите?.............................ПровалА , боряна!Не го научихте този пълен член!

5

А. Т. - Балан

преди 6 години

"Кой според хората е виновен за провалът на преговорите?"Казва се и се пише "за провала" - косвено допълнение, а не подлог. Кога ще вземете да се поограмотиш, Борянчееее, Борянче?

4

COPY-PASTE

преди 6 години

Пак копира Новините от БТА , така става бълзо и лесно

3

дедо Ташунко

преди 6 години

Комсомолката от "Свободната немска младеж" е последното отмъщение на Ерих Хонекер. Ще дойде ден, в който историците ще се заемат със задачата да преценяват, кой е нанесъл по - големи щети на държавата Германия и света. Един чичко с мустаци, или една пасторска щерка, чийто баща е единствения германец, емигрирал от ФРГ в ГДР. Въпреки, че нареждането й да бъдат приемани всички "беглеци" от Африка и Азия не противоречи на немската конституция. Немците ги побъркаха на тема " историческа отговорност"

2

Иванчо

преди 6 години

Хайде баба Меркел, под ръчичка с всички пришълци и към Сирия, Ирак и тн. Да остави Европа на мира.

1

тнт

преди 6 години

В Германия това си е прецедент. Там "избори до дупка" доста плаши избирателите. Съдбата на Роберт Мугабе (или Бай Тошо,същото!) ще застигне и Леля. С други думи,германците пак ще предпочетат ХДС, но Леля ще се пенсионира "по собствено желание".