74

Земеделец до 74

преди 5 години

*** кой Зърнопроизводител прави по 900 кг на декар пшеница бе ти улав ли си или просто така наизуст говориш и по инерция. И то в тези климатични условия жеги всичко изгоря в Европа. От пшеница повече от 400 -500 кг на декар никкога. В българският хляб няма един грам пшеница всичко е прахоляк от дъното на чувалите в Турция препродаван с изкуствен царевично животински фураж и 10 вида подобрител за да бухне и да стане това,което наричаш хляб,

73

Шаран-БГ

преди 6 години

Никой не може да произведе качествен хляб от фуражна пшеница с добив от около 800-900 кг от декар ! На вид може и да я докара...... Хубавият, качествен и полезен за човешкия организъм хляб, ставаше от хлебната пшеница, чиито добив достигаше максимум 360 кг/дк. Това "чудо" го имаше до средата на 50 -те години на миналия век. Гордостта и алчността ще погубят този свят !!!!

72

диверсии разни

преди 6 години

Срещу БЪлгария още е в ход нагла диверсия провеждана от обсебени от терористи американски с епц служби подават реките.Тровят с хляб и хлор токсична вода милиони.хляба слагат пси активни наркоспец добавки с цел моделиране на поведение и манипулиране на избори..Менкат на власт нагло престъпни групировки маскирани като партии с цел ликвидация на БЪлгарите .

71

Късно е!

преди 6 години

Стигнахме до положението да очакваме вече информация КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ у нас без опасност за здравето! Особено жалко за хубавите умни деца в държавата ни. Алчност, глупост, жестокост ще погубят човечеството. Надежда всяка оставете за връщане към моралните ценности и нормалните взаимоотношения!

70

э23

преди 6 години

Консерванти има в този специалния хляб, който стои сума ти време на рафта и нищо му няма. Този обикновения заводския по 1 лв., определено е без консерванти. Той на 3-ия ден става твърд. Пък и те консервантите струват пари. Само вит. С слагат в него и това е. Затова след 3 дни си е вече твърд.

69

Един в Канада

преди 6 години

Тука има 10 вида хляб,но всичките-негодни. Списъкът със съставките-колкото Война и мир (една много дебела книга).Принудих се да си меся/пека сам хляба. Не съм сигурен брашното колко процента брашно съдържа ама поне освен него друго в моя хляб няма (е, и вода,мая и сол де)

68

Хляб

преди 6 години

До ЧиновникЕдно време, хлябът беше евтин, защото се дотираше от държавния бюджет и то не малко. А сега го няма май това. Реалната цена на хляба е далеч по-скъпа от цената на дребно. Но явно малко се заплаща на производителите както на хлебно зърно, така и на хлебопроизводителите!

67

Анонимен

преди 6 години

Хората които работят в месарски цехове не искат да ядат колбаси ! - сигурно защото са много хубави и не искат да преяждат.

66

Анонимен

преди 6 години

Точно в Лидъл има салам без нитрити и консерванти. Потърсете го с етикет с зелено на него и надпис Clean label и Pure под марката Пийкок. Само че е по-скъп и е с малка трайност. Така че не пишете наизуст.

65

Весела

преди 6 години

До SAFCВ пекарна БезЕта - истински хляб с квас, не само ръжен

64

SAFC

преди 6 години

До Анонимен "Сори, ама не намирам никъде ръжен хляб."В магазините на веригата с мото "Тук съм на правилното място" (да не сметнат коментара за реклама) продават хляб, на който пише "80% ръж", "Stone bread", "печен на каменна пещ". Това е най-добрият ръжен хляб, на който съм попадал. Ако някой друг може да препоръча нещо различно да пише.

63

Москва

преди 6 години

Хляба тук е от 60 ст до 2-3 лв за 500 гр има над 30 вида хляб и ръжен и черен.... ,но няма хляб като нашите вътре да е "мек и пухкав" и на следващият ден да не става за храна ,камо ли на филия да се нареже.

62

Бокачо

преди 6 години

До АнонименНатриев нитрит има в 99% от колбасите НАВСЯКЪДЕ. Недей да изкарваш нещата така, сякаш само в лидъл има такива колбаси.

61

Ама от Лидъл

преди 6 години

ПРите на Лидъл са ги впрегнали да пишат положителни коментари.... Храната в Лидъл е евтина и лоша........

60

Анонимен

преди 6 години

до 61Има 100% ръжен хляб.Гарантирано!Потърсете по-внимателно!

59

Анонимен

преди 6 години

В Солун си купувам едни хлебчета по 0,500 гр. от частна фурна в центъра, няма нищо общо с нашият хляб. Само хляб да я деш и те наяжда, и е вкусен. Струва 1 евро, но е хляб.

58

Анонимен

преди 6 години

Сори, ама не намирам никъде ръжен хляб.Преди 20 г. имаше. Ръженият хляб леко киселее на вкус. А сега го няма никъде. По-полезен е от пшеничният.

57

ПП

преди 6 години

В лидъла хляба е отвратителен!

56

Анонимен

преди 6 години

Не знам хората които хвалят ЛИДЛ дали четат етикетите на продуктите ? - разликата от другите магазини е че не пишат Е та а имена които са си същите подобрители и консерванти.Де факто пак Е та ! - НАТРИЕВ НИТРИТ - консервант който доказано причинява рак и го има във всеки един колбас в ЛИДЛ без изключение.И стоките в ЛИДЛ - Германия и тук са със съществени разлики.

55

Анонимен

преди 6 години

До Чиновник.И кое е по евтино и с колко бре. Я провери колко струва килограм хляб в италия например и с колко е по скъп от тези в лидъл по 600 грама за половин евро..