104

Представям си

преди 6 години

Всенародната радост, ако не се върнат.

103

Нико

преди 6 години

Е това просто не е Плевнелиев.Не го ли виждате ?

102

Луд свят

преди 6 години

Тая мн. Ми падна в очите.Вместо да си намери някои пич.Взе си чичко паричко.Обзалагам се на бас на всичкото си богатство че като тоя стане по дърт с Деси ще се раделят да речем макс 10 години

101

Щ

преди 6 години

Щ-то брат, за ***!

100

За нешастниците

преди 6 години

Коментирам рядко, но за нешастниците, които имат самочувствието да се изразяват добре, да им кажа, че няма екс мекс бивш. Пълни нещастници, чак такива се вживяват, защо ли имат такава висока самооценка за себе си? Е за тва сме такава мръшляшка сбирщина, ***.

99

Прости пръчки,

преди 6 години

Никой никого не е прередил...Билетите са различни...ама селянжъри като вас няма от къде да го знаят

98

Кумът

преди 6 години

На инглишмените им дреме на дедовия кой е Росен Плевнелиев още по-малко пък Деси Банова. Явно мацката е имала по-скъп билет с всички, който и дава предимство при качване на борда. Е, нормално, все пак Росен си е патрон, макар и сигурно не от най-големите...

97

Байно

преди 6 години

Това не е Роско, много сте далече от оистината....

96

Анонимен

преди 6 години

Синята птичка не е балама.Знае къде са парите.

95

Др.Михайлов

преди 6 години

Тази е кадър на амер. служби,беше преди година за 1 месец на инструктаж в САЩ маскиран като форум на някакви синоптици.Сега я залепиха за Пиздьо ,подготвят го да оглави дяснато в Бг.....

94

до 94

преди 6 години

Не ме интересува личния живот на Плевнелиев! Интересува ме: Къде се разхождат приватизираните пари на най-бедната държава?

93

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев няма да го защитавам, но господина може малко да се информира, какво е overbook. Това, че някой е дошъл след него на летището не значи, че се е прередил. Отделно, че на Хийтрол не чакат експрезидента на България да се качи като специален гост на самолета, но нали разни хейтъри трябва да плюят.

92

какво ли си мисли

преди 6 години

Не изглежда щастлива, а замислена.

91

Анонимен

преди 6 години

Който няма личен живот се занимава с другите . Абе войори какво ви влиза в работа какво правят другите . Ама много сте жалки .

90

Анонимен

преди 6 години

До Banova li?Да ама Деси Главата ходи на екзотични почивки с екс президента на България, а ти продължаваш да разхождаш кучето в 123. Тя сигурно те е забравила кой си, а ти както изглежда ще я помниш до живот. Ако тя е жалка, ти си 100 пъти по-жалък. Не бива да се отчайваш обаче, за да има печеливши в тоя живот, трябва да има и губещи. Очевидно е ти от кои си.

89

Анонимен

преди 6 години

Те ли са виновни или съответния служител, който ги е обслужил?

88

Анонимен

преди 6 години

БИВШИЯТ президент, другари джурналя, БИВШИЯТ.Явно не може да преглътне, че му я няма титлата вече....

87

Анонимен

преди 6 години

До АндрешкоАма ти това видя ли го или приемаш "новината" за чиста монета? А ако не е било така?

86

Андрешко

преди 6 години

Наш чех.льо говори за стриктно спазване на законите и разни други глупости,а използва дипломатическия си паспорт да прережда обикновените български граждани,потръс и това ми било президент. Такива са и останалите смешници наричани политици...Нямат нищо общо с приказките,които говорят по телевизиите.

85

"-"

преди 6 години

На снимка номер 3 и снимка номер 6 - абсолютна прилика с мистър Бийн!То и IQ-то му такова!-))))Де го Тиквата да му дръпне ушлето, задето прережда!-)))))))