7

Иванов

преди 6 години

До ЧОВЕК: В България всичко е възможно,защото сме големи демократи ,белязани от тези,дето след 1989 г. взеха властта с малко ,но завинаги и сега продължават да се подвизават на министерски постове.

6

ЧОВЕК

преди 6 години

ЩЕ ПОКАЖЕ ГРЪНЦИ. С ИЗКАЗВАНЕ НА ВИДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ,ЧЕ ЖЕРТВИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОМУНИЗЪМ БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА ХИТЛЕРИЗМА ,НЯМА КАК ДА СТАНЕ.ЗА ТОВА ИЗОБЩО НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ЗАЩО ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ В РУСЕ ОСЪМВАТ БОЯДИСАНИ В ХИТЛЕРИСТКИ КРЪСТОВЕ И ОБЩИНАРИТЕ СЕ ПРАВЯТ ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ. А СИ ПРИЗНАВАТ ,ЧЕ ВИДЕЛИ МРЪСНИЦИТЕ ПО КАМЕРИТЕ.НЕКА ДА ОТИДАТ В ГЕРМАНИЯ ДА РИСУВАТ ХИТЛЕРИСТКИ КРЪСТОВЕ -ЩЕ ГИ ВЪРНАТВ КОВЧЕЗИ.

5

Държава гроб

преди 6 години

Сменете си управниците, българите вървят към пъкъла заедно с тях

4

АНТИ

преди 6 години

Българите тук не стават за капиталисти.Капитализма ни е побългарен и хищнически.Човек за човека стана звяр.Напредва само разширяването на гробищата !

3

Анонимен

преди 6 години

Напредък в какво- здравеопазване ли, което не е безплатно и става все по- платено, социална политика на орязване на инвалидите ли, повишение на МРЗ с 25 евро, пенсиите с 20 евро, оградата по границата ли, трафика на бежанци ли, образованието, в което се дискриминира назначението на учители над определена възраст, демографската криза ли, асфалтите, по които всеки ден умират хора, феодалните отношения на работното място ли, БТ, които отписват трайно безработните, за да скрият реалната безработица?

2

Анонимен

преди 6 години

Направо да смениме народа.

1

zeus

преди 6 години

Правосъдие можем да имаме само с румънски прокурори и китайски съдии, всичко останало е чесане на езиците.