87

Европеец с идеи

преди 6 години

Хитлер е бил ужасен човек! За щастие, съвременна мултикултулна Германия е пример за подражание! В мултикултурна Германия правата на хомосексеалните и на хора с различен цвят на кожата са гараннирани! Неонацистите и всички видове расисти са преследвани от закона, а числеността на армията е сведена до символични размери за да не може никога отново чудовища като Хитлер да нападат съседни страни! Браво на г-жа Меркел и дано скоро сформира правителство! Мултикултурализма ни прави силни!

86

Анонимен

преди 6 години

Фактът е, че дори унизени и потъпкани от либералната пропаганда на САЩ, германците пак са номер 1 икономически и задават стандарти на останалия свят, как трябва да се правят нещата. Ето защо те и японците заслужават да задават посоката за развитие на света, а не разни американски еврейчета.

85

Анонимен

преди 6 години

Ха..ха..много дрогиран и луд народ има тук. Третият ви райх отиде завинаги в отвъдното, а за десерт руснаците отъркаляха няколко стотин хиляди германки, за да не ги мразят чак толкова:)))

84

Анонимен

преди 6 години

VTORATA SVETOVNA VOINA E NAPRAVENA OT SASHITE KOITO FINANSIRAHA OKTOMVRIISKATA REVOLUZIA AKO NE BESHE VTORATA SVETOVNA NIMASHE DA IMA POVOD DA DOIDAT NIAKOI VOISKI V EVROPA I NAI VAJNOTO DA SE REALIZIRA MULTIKULTURALIZAMA KAK TI KAZVAT DNES TI SI RASIST ZASHOTO NE ISKASH BEJANZI OT AFRIKA I AZIA V TVOIA DOM TI SI RASIS ZASHOTO NE RAZRESHAVASH KONIAZITE DA NAPADAT BABI DIDOVZI DA GI IZBIAVT I OGRABVAT DA IZNASILVAT MALOLETNI BALGARKI I TAKA NATATAK EI ZA TOVA BESHE NUJNA TAZI VOINA ZADA IMA POVOD

83

размисли и факти

преди 6 години

Историята протича на цикли.Преди 20-на година немците започнаха да работят по нов вид термоядрен реактор който работи по добре от руският проект Токамак.Проектът се казва Wendelstein 7x и в момента немците са по напред от проекта ITER който се строи във Франция!Ако немците успеят пак ще а номер 1 в света!Колкото и да са откраднали САЩ и СССР Вернер Хайзенберг винаги е казвал,че е германец и родината му има нужда от специалисти като него.

82

Анонимен

преди 6 години

GERMANZITE SA DOBAR NAROD KAK MOJE PLEVEL DA SE RAZVIE NA LOSHA POCHVA I SA STANALI NAI BOGATITE FAMILII I DNES FAMILIATA IM UPRAVLIAVA USA I EU AKO SA BILI LOSHI GERMANZITE KAK ROTSHILDITE STAVAT PRIKAZNO BOGATI V GERMANIA PONIAKOGA DOBROTATA BREDI NA CHOVEKA GOVORIL SAM S EDIN DIDO NA POCHTI DEVEDEST BIL E VAV WEHRMACHTA IDVAT VZIMAT TA V ARMIATA AKO OTKAJESH TE RAZTRELVAT KATO OTISHAL V ARMIATA IZBIAGAL V GORATA KAZVA AZ NE MOGA DA UBIVAM HORA PROSTO VOINATA E NAPRAVENA ZA DA IMA MULTIKULTU

81

До 81

преди 6 години

Полша е досадна и вироглама нация и ако я завладеят дойчета или руси няма да липсва на никой. Най-големите мрънкала. Трябва вовеки да благодарят на тов. Сталин и на великая Рус, че им харизаха територии чак до Берлин! А те ги плюят. Това е все едно да мразим Русия за санстефанска България.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81И тогава ще има нови руски танкове по паметниците из берлинските паркове...Ама този път руснаците ще спрат чак на Ла Манша...

79

СатаНАТО™

преди 6 години

Гърция и Югославия са били тотално разорени и фалирали.Ако продажните русофили не бяха изтеглили армията от Македония и Беломорието, още щяхме да сме си там.Ако не я бяха пратили да воюва на Сремския фронт, денят на победата изобщо нямаше да е Девети май, а доста, доста по-късно. И сега Мария Захарова с плоските ци ци щеше да е първа писта в някой пуф.

78

хм

преди 6 години

Бая пари са прибрали Ротшилдите...

77

до бундестима

преди 6 години

Всички са знаели,че Хитлер няма шанс да победи.Самият Хитлер не е германец и е вреден за Германия.Защото в началото на 30-те е била номер 1 в технологиите и индустрията,а след войната е паднала назад.Войната не е била в интерес на немците,а на американците.Ако не беше Хитлер Германия би построила първата АЕЦ,защото точно това е искал да направи Хайзенберг.Немците са направили първият в света реактивен самолет,щяха първи да кацнат на Луната.Точно САЩ са спечелили от тази война и никой друг!

76

дойчланд юбер алес

преди 6 години

Ако чичко Хитлер беше победил, светът щеше да е едно много по-подредено, морално и технологично напреднало място. Но англо-саксонската цивилизация победи и изкара на първо място алчността и материализма, и чрез либералната програма на дедо Шорош направи от немците леви резби.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анализатор германците са перфектни машини за убиване! Войната е закодирана в гените им! Мама Мути ще събуди машината за нов щурм към москва! Германеца ще търпи до време, а след това - към Варшава! Полша заема територия, която е част от жизненото пространснво ва германската раса. Тези теритарии са изконно германски!

74

17

преди 6 години

Има едно заблуждение което се шири у нас ,че ако Хитлер е спечелил ,то България щяла да "цъфти и ухае" ,само че не знаят ,че Хитлер не е слагал българите към арийскта раса ,а и отвеждал ролята на трета глуха линия и никакви 3 или 5 морета няма да сме получили .

73

до майорски

преди 6 години

Истината е,че Хюго Шмайзер-четвърто поколение оръжейник и цялото му конструкторско бюро са пленени от руснаците и 6 години са държани в плен заедно със семействата им в Ижевск.Таме работел и Калашников разбира се но като тракторист!Е докато е карал трактора из завода ли е конструирал автомата?Хайде стига с глупостите!Тази война е била в интерес на САЩ защото са откраднали почти всички авангардни технологии на немците!Дано сега немците ги изненеадат с Wendelstein 7X!Стискам им палци за това!

72

Анализатор

преди 6 години

През всв Германия за 5г. успява да изтреби над 30 милиона руснаци, поляци и украинци. Никой друг в човешката история не е избил толкова много народ за толкова клатко време. Германия е касапин номер едно. Но към днешна дата руснаците и поляците на драго сърце емигрират в Германия и мият чиниите на госродарите си. За мен източноевропейските нации нямат достойнство.

71

размисли и факти

преди 6 години

Кой мислите,че е направил ядрените оръжия на СССР-Игор Курчатов който се е занимавал с друго или професор Ханс Позе?От кого мислите,че е слушал лекции Роберт Опенхаймер в Гьотинген през 1927 година?От Врнер Хайзенберг който е предложил на конференцията в Копенхаген през 1942 година физиците да се споразумеят да не създават атомна бомба.Само,че опенхаймер не е имал доблестта и моралът на Хайзенберг.А кога американците биха стигнали до луната без Вернер фон Браун/най вероятно никога!

70

Анонимен

преди 6 години

До всички фенове ва Хитлер: знайте, че преди да се самоубие в бункера, Хитлер е заявил недвусмислено, че е сгрешил за немците и те са се оказали слаба раса, а руснаците са по-добри войници и могат да издържат в нечовешки условия. С други думи чичо Адолф се е изгаврил брутално с немците. И най-ивнересното е, че е бил напълно прав! Немците са най-прехвалената и митологизирана нация в света.

69

до 61

преди 6 години

До До 37Изобщо не си чел книгата!Ама изобщо!Вместо да дрънкаш глупости,вземи и НАИСТИНА я прочети!В нета я има!

68

българия на 3 морета

преди 6 години

Ако Хитлер беше превзел Русия ,сега Русия щеше да е просперираща държава не азиатско блато. И пак Русия не признава помощта на САЩ и Великобритания че са я спасили.ха.ха Приватизира си "победи" , а какви победи само ..ха.ха 30 милиона цивилни жертви..