170

Жиб.

преди 6 години

Прав е човека- ние знаем,че СИВ работеше само за СССР а Евросъюза работи и за България.

169

Българина

преди 6 години

Нека видим резултата след 2020 като спрат парите.... Ще сме на другия полюс

168

В СИВ

преди 6 години

Имах масквич и изходни визиСега имам в пъти повечеКумундрелите да ме цункат Отзаде а може и отпреди

167

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачТака е другарю... Геополитическа катастрофа за цялата нация

166

Анонимен

преди 6 години

Във СИВ си бяхме супер господа . ЕС се губи пред СИВ. Във СИВ даже на плащафме никакви вноски за разлика където в ЕС си плащаве. Във СИВ имахме гарантирани пазари, в ЕС няма.Във СИВ разширвахме производствоне на всичса , в ЕС ограничения във всичко, квоти за всичко. И как да се оправим?

165

Гробокопач

преди 6 години

А, да знаем как. При СИВ бяхме 9 млн., имахме гарантиран износ, силно вътрешно производство, постоянни работни места, почти до пенсия, а сега в ЕС имаме квотен износ, почти никакво производство и сме под 6 млн. души. Тиква, Оставка!

164

Анонимен

преди 6 години

До Бай ИванИзнасяме за САЩ CСВЧ транзистори от SiC!

163

Анонимен

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТ Сега станаха и Гербаджии с пяна на устата и първи димукрати .

162

Анонимен

преди 6 години

тю флекът води страната ни към Национална катастровав провинцията вече се усещажителите на София го избират и бандата на суд.жуците, но накрая и те ще усетят кризата и срутванетоВеликият ЕС няма да Ви помогне с НИЩО.Ще видите КТБ с мащаба на държавата с главен геройне Цветан Василев, а Бойко Борисов,който ще хвърли оставка разсърден и като Пульо ще вика Народът е мафиямафия мафияТова Ви чака

161

Анонимен

преди 6 години

"Промени като например цялата банда търтеи като италианския *** на снимката..."Ето това например е едно конструктивно предложение! Но разпад на ЕС означава хаос за Европа, а за България (хаос*2)... Европейските държави поотделно (дори и Франция, и Германия) нямат никакви шансове срещу Китай, Сащ, Русия, Индия и т.н. ... А заедно в съюз ставаме най-силните, стига Съюзът да защитава собствените си интереси и да има единна армия...

160

Анонимен

преди 6 години

"Между другото тези от вас, които ежедневно бълват обиди по адрес на ЕС (много от които основателни, но да не задълбочаваме. ЕС за мен като идея е хубаво нещо, просто има нужда от почти тотална промяна)"Промени като например цялата банда търтеи като италианския *** на снимката да бъдат изритани и в ЕП държавите да се представляват само от техните лидери. А не някакъв брюкселски глyпaк с баснословна заплата да принизява държавните лидери до местни васали.

159

Анонимен

преди 6 години

Не виждам за какво е спора, след като България и българите отдавна са си казали мнението. Ние сме дали името на Европа, ние се държим много по - отговорно от много други нейни членове. Разбира се, ако някой смята обратно - може да живее и в Турция, и в Русия, и в Китай. Но отидеш ли там, спазваш тяхните правила. Щото тамошните режими няма много да ти се церемонят - това човешки права..., а и затворите им не са особено добра опция за когото и да било....

158

Анонимен

преди 6 години

Между другото тези от вас, които ежедневно бълват обиди по адрес на ЕС (много от които основателни, но да не задълбочаваме. ЕС за мен като идея е хубаво нещо, просто има нужда от почти тотална промяна) не забравяйте най-важното!!! Ако ЕС беше подобие на Източния блок, всички щяхте да сте в затвора!!!

157

Анонимен

преди 6 години

(до този с овцете) Ще ти дам няколко примера. В Монако, Ватикана и Люксембург не гледат овце, но хората са богати и ако решат могат лично да дойдат до селото ти и да си купят прясно агнешко. За мен не е важно колко овце се отглеждат в България, а дали хората живеем добре. Броя на овцете не е показател за силна икономика и богати и щастливи граждани, но броят на политическите затворници например е добър показател... Колко са сега и колко са били в периода 45-89...????

156

Анонимен

преди 6 години

"Проблема не ти е ЕС, а матр'яла. Чехия, Полша, Унгария защо вървят на пред ?"Ти по-добре си задай въпроса защо ЕС е в конфликт и с трите държави. Защото не слугуват на банда брюкселски олиго френи.

155

gogo

преди 6 години

Сега всичко за мен поне е по-добре, единствено храната е отврат. Преди беше с връзки нямаше ама каквото имаше беше вкусно истинско. 2007 бях на един кораб с един колега от латвия , никога няма да забравя какво каза: ще разбереш че си в ЕС като изчезнат вкусните домати, тогава не разбрах ама сега е ясно.

154

Анонимен

преди 6 години

В СИВ имахме скромни постижения- 6-тата нация в света пратила човек в космоса, наричаха ни "икономическият тигър на Балканите"... това са дреболии пред членството ни в ЕС, където сред огромните постижения е да ни наричат "тоалетната на Европа" и сме най-бедните в целия съюз.

153

бившо ченге

преди 6 години

До Един българин 143Ако днес го имаше онова "подобие на милиция",чисто и просто престъпност нямаше да има!

152

Анонимен

преди 6 години

"Българите знаели какво е да си в СИВ и какво е да си в ЕС"Така е, абсолютно същото е- с разликата, че ни командват от Брюксел, а не от Москва и пак си имаме лидер, който лиже господарски *** и предава националните интереси.

151

до 150

преди 6 години

Много правилно си го написал: "позволиха". Тогава нямаше кой каквото иска да си произвежда, каквото позволи големия брат това е.