56

Питам

преди 6 години

До Анонимен 54 А да ни превземат турците за 24 часа дали ще е на добре? С такава сила се работи мирно и тихо. Така трябва да бъде и с Русия , че иначе майка плаче, кюнци падат.

55

Good morning

преди 6 години

На времето със Сталин сега с Ердоган. Сега вместо към Европа отиваме към Анадола. България за съжаление винаги е страдала от своите управници. Сега с нашия мислител начело не Шенген ами по-вероятно в Северна Корея да влезем.

54

Анонимен

преди 6 години

Лекция ли? Брътвежи и несвързани мисли, баналности и европодмазвачество, тип "Брежнев и Живков".

53

Анонимен

преди 6 години

"Супермаркет, а постоянно емигрирате в България, а?Ето, ти например пишеш от България."Толкова си наивен и глупав, че не можеш и едно айпи да проследиш!

52

До Су 34

преди 6 години

"Одрин и Цариград живеят над 3 млн етничвски българи, които чакат сигнал."Включете ги на топящата си нация, ко правят тук в "бедната" и изостанала Турция:-) :-) :-) Дайте им сигнала бе :-) :-) :-) :-) :-) Ахмак..

51

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Турският президент разпореди изтеглянето на 40 войници от учение на Алианса в Норвегия заради компютърна симулация, в която като "вражески лидер" е бил посочен Реджеп Ердоган.ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ТУРЦИЯ НАИСТИНА Е ВРАГ НА НАТО , ЗАТОВА НЯМА НИЩО ЧУДНО И НИЩО НЕОБИКНОВЕНО ,ЧЕ НА ТАБЛОТО ЕРДОГАН СЕ Е ПОЯВИЛ КАТО ВРАГ НА НАТО ! ПРАВ МУ ПЪТ НА ЕРДОГАН ,НИКОЙ НИКОГО НАСИЛА НЕ ЗАДЪРЖА В НАТО !

50

спас

преди 6 години

Една от силните страни на ББ е да се разбира добре с Турция. Как го прави е трагедия, но в крайна сметка е по-добре да се разбираш със съседите си отколкото да слушаш измислените западняци...

49

До 58

преди 6 години

Сега чувам, че сме се били обичали с Турция.

48

Анонимен

преди 6 години

Ако сме оставили турци да ни пазят гърбовете - горко ни.

47

Анонимен

преди 6 години

До Су 34, еее какво чакаш давай сигнал,а бе су34 каква европейска си ти бедна била ТУРЦИЯ ти къде живееш да не си в 15 век.давай сигнал да те видя твоя ***

46

Су 34

преди 6 години

На важните срещу в НАТО не стрелят по портретите на В. Левски или президентът Радев.Това цивилизационната разлика между европейска България и изостанала, бедна Турция!

45

Анонимен

преди 6 години

Щом Турция ни хвали не е на добре.Както и всичко при Борисов.

44

Су 34

преди 6 години

Супермаркет, а постоянно емигрирате в България, а?Ето, ти например пишеш от България.

43

batmario

преди 6 години

Вражеския лидер-Ердоган...Няма руска намеса,ако Ви минава през акъла...

42

Су 34

преди 6 години

Ние драги, сме ви намалили територията над два пъти от 1878 г насам така, че какво да ви намаляме, а ако все пак много се дървите в Източна Тракия, Одрин и Цариград живеят над 3 млн етничвски българи, които чакат сигнал.

41

До Су 34

преди 6 години

Сусаче... Икономиката ти е (както казва един приятел тук)... Колкото оборота на един супермаркет в Истанбул!

40

Су 34

преди 6 години

Има думата, а пък публично ви гаврят пред целият свят.Такава гавра и на Ким Чен Ун не правят!А за обезценената лира ли ми говориш и затова ли турци търсят убежище в България понеже в Турция е много хубаво?

39

Су 34

преди 6 години

Сусаче, Вие драги имате ли топки дори да КАЖЕТЕ, че ще превземете нещо си... Освен парадски клубове!

38

Су 34

преди 6 години

Само преди 1 година джуджето Давутоглу с късите пръстчета твърдеше, че Дамаск щял да бъде превзет за няколко месеца.После същото твърдеше за Алепо. После мина на Азаз и в този момент му биха шута, че много се беше размечтал.

37

До Су 34

преди 6 години

Сусаче факт, е че си ***!!!Оти те няма във важните срещи на нато, Г20, оти не произвеждаш, где ти е селското стопанство, защо заплата ти при положение, че лирата ниска пак надвишава твоята, та в ЕС Турция има повече думата от теб бе Пумпал! :-)