22

Какво общо имат?

преди 6 години

Некадърните управници всячески гледат да "яхнат" успехите на някой българин за да може медиите да наливат вода в тяхната мелница.

21

Анонимен

преди 6 години

Нямам против момчето,но ако той е пример,по-добре децата ми да растат без примери!Избягай от България,за да успееш,хвани си една скъпа фльорца,дето само ти гледа парите и славата,а като ги няма ще се омете с 200.Егати и примера!

20

Shark

преди 6 години

До Агенция Пейзаж. Ами да, такъв е примера! Замисли се обаче защо е такъв? И дали ако Гришо беше останал в България щеше да е това, което е, а!! Има ли в България условия за развитие на големи спортисти. И не само, а и на учени, музиканти и др. Къде са ни големите оперни певци - в чужбина, къде са големите музиканти като Васко Василев - в чужбина. Къде играеха всички от златното поколение на футбола през 94-та- в чужбина!Няма какво да се коментира повече, ТУК НЯМА УСЛОВИЯ,И ТОВА СЕ ПРАВИ НАРОЧНО

19

БРАВО ГРИШКАААААААА

преди 6 години

БРАВО ГРИШКАААААААААААААААА ВЕЛИК СИИИИИИИИИИИИ НАШЕТО ЗЛАТНО МОМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

18

БРАВО ГРИШКАААААААА

преди 6 години

БРАВО ГРИШКААААААААААААА НАШЕТО ЗЛАТНО МОМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

17

Сиса

преди 6 години

До АнонименТова не е злоба, а реалност. Знае се, че Гришо не тренира в БГ, защото в родината си няма условия.

16

Атанас Илиев

преди 6 години

Браво Григоре!!! Бъди жив и здрав и само нагоре с пожелания за много успехи. По-голямата част от българите се гордеем с теб.

15

Анонимен

преди 6 години

Щом има коментар за "толкова много волгиновци и христовци" това показва, че дума не може да става за сплотяване. От злоба сте готови всичките да ги избиете.Не знам само дали срещу заплащане или "ги мразите безплатно".

14

Сиса

преди 6 години

До АнонименТака е, за да постигнеш нещо бягаш от БГ и се развиваш и вървиш напред!!!

13

Сиса

преди 6 години

Въобще не сплотява, а за пореден път доказва, че рано или късно който има амбиция с труд постига това, което иска! Просто и ясно е!

12

Анонимен

преди 6 години

Колко злоба! Не можете ли да се радвате на успеха на другите? Защо веднага започвате с "омитането от България",плащане на данъци,че и Борисов намесихте.Толкова много волгиновци и иво христовци.

11

Анонимен

преди 6 години

До Агенция ПейзажПримера не е бягай от България , а намери си спонсори, независимо дали са в България или някъде другаде.Глупаво е някой да си мисли, че ако избяга от България но не намери спонсори на детето си то ще се развие, без подкрепа няма да се развие нито в България нито другаде,Пиронкова се разви в България но е намерила подкрепа тука, от дядо си.

10

Дед Назерян

преди 6 години

Момчето се е омело от тук преди сефтето и е спечелило...

9

Агенция Пейзаж

преди 6 години

И какаъв е примера?:-Искаш ли да успееш бягай от Бг!

8

до 1

преди 6 години

За съжаление това е действителността, но не Григор дава този пример , а държавата .Просто не може да генерира спортисти нито да ги издържа, а спортистите трябва сами да се издържат.Григор е талантлив от малък, и много хора са били готови да инвестират в него като Стоичков ,Малеева но има и много други талантливи деца които не получават подкрепата и не се развиват.

7

до 3

преди 6 години

Това е тенис , приходите се знаят обществено , обявен е точно наградния фонд на всеки мач, няма как при ясни приходи да не плащаш данъци, когато някоя фирма не иска да плаща данъци тя трябва да скрие приходите си.А не да ги обявява обществено ,за да може да се следи дали има данък върху всеки приход.Просто тениса не е място в което можеш да си правиш данъчни далавери.ащо

6

Анонимен

преди 6 години

Гордеем се че си спортува и си печели милиони

5

Дръндер

преди 6 години

До Анонимен 3Ти изобщо знаеш ли кога, къде и как, той изкарва парите си и кога, къде и как плаща данъците си? Ти не си му счетоводител бе? Какво си се загрижил за данъците на Григор. Започни и ти да изкарваш, колкото него тогава ще имаш право да говориш по въпроса!

4

Анонимен

преди 6 години

То ако победителят небеше българин нямаше да се изпишат 1000 новини на тази тема.Гришо е успял защото е тренирал усилено но това неозначава че всяко хлапе може да успее в тениса

3

Анонимен

преди 6 години

А големият "българин" кога ще си плати данъците в България ?