112

Анонимен

преди 6 години

Господа Журналисти,Вместо всички да повтаряте едно и също се разровете и вижте кога е родена Тамара, ако изобщо това е истинското и име. Тя със сигурност не е на 24г.

111

Анонимен

преди 6 години

Конкурс имах предвид

110

Анонимен

преди 6 години

Сега да си носи последствията от липсата на преценка. Едно е да те избира гаджето ти и съвсем различно да се появиш с томахавка на кинкурс за красота. А и колената и са груби, остри и мъжки

109

Анонимен

преди 6 години

Да беше си коригирала носа, да изправи кривината и провисването. Носът пак трябва да е дълъг, защото лицето и е дълго. Всяка жена с обективна преценка знае, че такъв нос е извън нормите за красота.

108

Meri

преди 6 години

Kade e bill jurito kato sa q izbirali .sega se leqt .....po adres na nosa.nqmalo li e po dostoina za neinata titla.kakto vsichko v nashta darjava.sled dajd kachulka.

107

B

преди 6 години

До Анонимен 115 - психопатията не е лудост. Отсъствие на съвест, на съчувствие и на чувство за вина е, съпроводено с огромна доза усещане за превъзходство. Иначе за другото съм съгласна. Но психопатите не са луди, те са зли, но не и клинично луди.

106

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не ти пречи носът, Тамарче!И на камилата не й пречи гърбицата, и на орелът - клюна, и на хипопотама - миризмата му, на психопатът-лудостта. Всеки си е навикнал с личните си отклонения все пак. И те почват да му харесват. Съвсем нормална реакция на компенсация. Иначе човек би си докарал неврози, ако недостатъците му постоянно му бяха пречка. Но е пречка и носът ти, и устата ти, и шията ти, и гримът ти за това, да се представиш като най-хубавата българка.Защото си далеч от това!

105

АЛФ

преди 6 години

Мойто момиче объркала си планетите. Ти си за Мелмак. Там всеки един конкурс, с право, ще печелиш

104

Носко

преди 6 години

" И носът остава на заден план " еми да разбира се, че ще е на заден план, като в преден план вече няма място за него.. Добре де сега сериозно, на тебе може да не ти пречи носът, но не помисли ли за миг. За всички тези, които ти помогнаха да спечелиш този конкурс. Херния ще им докараш с тоя нос, девойко...

103

Анонимен

преди 6 години

Журито е от жени,но те са безгласни букви,дебелите чичковци,които са в менопауза решават....

102

Анонимен

преди 6 години

Приличаш на 60 год.застаряваща дама.Ако те изкъпят,и ти свалят тоновете макияж по теб,психолозите ще се облагодетелстват най-много.ТРАВЕСТИТ-това е първото ,което ми идва на ум когато погледна твоя снимка.Ти не си виновна,имала си желание и си се пробвала,нашите български мъже,се оттекчиха от хубави жени,които ги комлексират и в компанията на убавици като теб,се чувстват комфортно.Ах,този фотограф....Не си ти грозна,фотографа не става👹.Дано не получиш психически срив и да съжаляваш за5мин.слава

101

До Един от Северозап

преди 6 години

Журито е от жени, бивши мис България.Но в Северозапада откъде ще се информирате...Вие още ревете за бай си Тошо от Правец.

100

Анонимен

преди 6 години

Изплаших се от вида до там,че се притесних да не сънувам кошмари-изключително грозна жена!!!Този с парите,който си ляга с внучкатана Баба Яга явно е с стабилна психика.Верен е факта,че грозните жени се стараят много в леглото,защото това може да им е за последно.Нямаше ли кой да плати малко повече пари,за да не стресираме децата си ....Съвета ми е да си вземе метлата там където я е скрила и да излети с нея при извънземните,при своите-там ще я приемат ,защото е една от тях.Грозно плашещо чудо.

99

йокин

преди 6 години

Мое,да участва в кастинг,за''Роксан2''.А и зависи,за какво ,къде го използва.

98

Бах тоя дзвер

преди 6 години

Носът ти пречи да виждаш стерео

97

Баба Ви

преди 6 години

Кажете нещо красиво Бе грозници, деграданти. Колко требва да си уродлив за да пишеш отрицателно за някой просто ето така! Закривай държавата, има гад *** долна ***. Бааааси нравствените инвалиди, тънещи в смрадта си.

96

Гошо

преди 6 години

Д-р Енчев или друг "специалист" да й подари ваучер за изпилване на това-онова, да не ходи да ни излага в страната и чужбина, че ще изплаши и изгони даже и пияните Англичани и Шведи!

95

Анонимен

преди 6 години

Тамарке усети са чедо недей да мислиш 8че всите ти завиждат ами си купи огледало та се погледни.

94

Анонимен

преди 6 години

Типажът на Жизел Бюндхен, а именно издължени крайници с тесни рамене върви с издължен нос просто генетично.Антония Петрова, жената на Райан Тедър са от този типаж, в крайна сметка имат елегантно тяло.Съвсем друг въпрос е, че конкурсите не са за хубавици, а за комплексарки.

93

жена

преди 6 години

Това ли е красотата на българската жена ?!!!!Много обидно!