11

Нов

преди 6 години

Пари за благотворителност през всякакви организации (дори и истински) са дадени на вятъра. Отиват за кампании, пиар акции, заплати на заетите ... и до нуждаещите се почти не стигат. Ако искаш да дадеш, намери нуждаещият се и му дай!

10

АНТИ

преди 6 години

Българска Коледа правят пак,туй за мошеници ясен е знак,да бръснат *** на сухо, нали,*** ще дава ГРЕШНИ пари.

9

Камелия Цветанова!

преди 6 години

Госпожо Цветанова, когато пишете такива статии показвайте на общността снимката на въпросния мошеник! Иначе е безмислено!!!

8

За съжаление,

преди 6 години

Случаят е поредното доказателство,колко много балъци има в България.Който не ни е срещнал,той не ни е измамил. Най- вече,политиците.

7

бизнес училище

преди 6 години

До Анонимен - А ужилените защо са се натискали да си показват суратите ? И после вече реват...ми ето, успяха да станат узвестни у нас и по света. И това за едни никакви пари!Само дето и това им се свиди, та оклепаха промоутъра си! Българи юнаци!

6

Анонимен

преди 6 години

От години се говори за измами, свързани с благотворителност. Болни деца, благородни каузи - измама. За това аз пари за благотворителност не давам!

5

Анонимен

преди 6 години

В страната на слепците и Едноокия е цар.

4

Анонимен

преди 6 години

В долината на Тиквите всичко е възможно.Дори невъзможното.

3

ined

преди 6 години

Шайката на Борисов завлече милиарди, а подгонили Мюмюн за 10 лева

2

Анонимен

преди 6 години

Мен ми се струва че ситуацията е такава крадеца откраднал от крадците тая бг Коледа си е жива измама за оригиналната говоря само операторите колко пари пребират от нея преди събираха за едно дете искахме телефона лично да дадем парите на детето на родителите аааа не можело ни отговориха ми като не може търсете други балаци

1

Последни времена

преди 6 години

Само една слаба държава може да се излага като слага патрон на благотворително мероприятие, президента си. Навремето държавата не беше принудена да проси от народа си подаяния и да я отменят в социалните й функции. Никога няма да даря и лев на Ротшилдската организацийка де има БМВ за линейка.