31

JAS

преди 6 години

Германия е (засега) все още достатъчно богата и може да си позволи и 5 предсрочни избори на година, Mutti пак ще я изберат.

30

Анонимен

преди 6 години

Като гледам коментарите нито един от вас някога е стъпвал в Германия , аз лично не бих коменторал(писал глупости тука)

29

до:Пейчева

преди 6 години

А Ер Де и Цет Де Еф така се чете но се се пише ARD , ZDF ясно колко знаеш и разбираш нещо на немски , няма нужда да чета копирания от някой сайт Текст

28

!!!!???

преди 6 години

А ние в България, препочитаме правителство и на малцинството, в името на Властта!!!!

27

Българския шут

преди 6 години

Како Ангела,Меркел,на кого ме оставяш! Сега трябва да бъда придворен шут на друг!!Кой ще ме гали по главата!

26

Хигиенист

преди 6 години

Време е гюбрето Шайзела Изперкел да бъде изхвърлено на бунището на историята.

25

анонимен

преди 6 години

Баба Меркел покани ислямистите и терористите в Германия и ЕС, после се чуди, че не гласуват за нея масово.

24

Анонимен

преди 6 години

Меркел с помощта на Клинтън нанесе твърде много щети на света. Но германците са пуделчета и нямат смелост да я махнат.

23

Анонимен

преди 6 години

Какво да си умира човека от кеф европейците да се избием помежду си, като европа вече ни избива с токсични и канцерогенни храни и битова химия... Товеас и е необявена война. отделно спирането на националнозначими проекти като Бургас - Александропулис и Южен поток при налиието на европейски еквиваленти си е и икономическа война. Вече сме във война с Европа. При това ни избиват нас. Време е да отговорим.

22

Анонимен

преди 6 години

До спароуАз те виждам,че ти си умираш от кеф европейците да се избием и изколим помежду си и колкото повече кръв и терор над европейците,толкова по-добре за теб,нали?Защото ти нито си европеец,нито християнин.И се кефиш,как благодарение на Меркел се убиваме помежду си и се разпадаме и асимилираме от бежанците,ставайки безправно малцинство.

21

Анонимен

преди 6 години

Айде Меркел да си ходи. Аман от тая бабишкера и мигрантите й.

20

Анонимен

преди 6 години

До спароуДа,бе!Напълни Европа с бежанци и едва не ни набута във война,да се избием европейците помежду си,много умно няма що!

19

Анонимен

преди 6 години

Ама тя Европа отслабва именно поради калпавите,антиевропейски решения на някои европейски политици,които работят против Европа и европейците,а само за лобита и лична изгода.

18

Анонимен

преди 6 години

Хаха, нравът се променя със много сопа и малко морков.

17

спароу

преди 6 години

Меркел е истинския шахматист на световната политика.Истински европеец,закален с германска стомана.Запази ЕС,преведе през кризата ленивите държави от средиземноморието,завладя Англия,нарита Путин в Украйна.Заедно с Ердо спряха бежанците,които бяха засилени към Европа от зли сили.Укрепи икономиката на съюза.И това всичко без да притежава голяма армия и без да разполага с ядрени оръжия и природни суровини.Как го направи,ами по германски с ум,труд и дисциплина.

16

Не харесвам Меркел

преди 6 години

Никак даже, но е факт че падне ли тя става сложно, много сложно. Дипломатичността и крепи съюза, ако не е тя ще гледаме кадър след кадър сюжета" две магарета на мост".Дано да остане и дано да си е взела поука за бежанците и да ум наложат по-нелиберално интегриране, защото на тях това им харесва, те от това разбират, за съжаление не можем им променим нравът!

15

Ирония на съдбата

преди 6 години

Последен валс...

14

Анонимен

преди 6 години

Нали беше за малцинствата тази баба? Или като не и е угодно е друго вече.

13

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ВАЖНО СЕ РЕШАВА ОТ БАБИЧКАТА В ЕС!!! ВЛАСТТА И Е ПОЧТИ НЕОГРАНИЧЕНА ЩОТО ГЕРМАНИЯ ПОЛУЧАВА ПОДКРЕПАТА НА СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ И ТАКА КОМАНДВА ЦЕЛИЯ ЕС!!!НА ЕВРОПА И ТРЯБВА НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ ХИТЛЕР И МЕРКЕЛ!!! ХИТЛЕР БЕШЕ ЗВЯР А ТАЗИ Е МЕКА МАРИЯ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

НЕКА НЕКА!!!НОВИ ИЗБОРИ ПОДКРЕПЯМ НА 100%БАБИЧКАТА ВЪН!!!! ПОЛИТИКАТА НА ФЮРЕРА МЕРКЕЛ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЕЖАНЦИТЕ Е БЕЗОБРАЗНА ТЯ НЕПРЕКЪСНАТО ГИ КАНИ ОЩЕ И ОЩЕ !!БАБИЧКАТА ВЪН!