4

Идеална свекърва?

преди 6 години

За това понятие има дефиниция: "С катинар на устата и кънки на краката!" Тоест, да си мълчи и да шета чевръсто, а когато усети, че е присъствието й е нежелателно, да се оттегля бързо.Много свекърви обаче смятат, че тази дефиниция описва идеалната снаха. Ето така възникват противоречията. :))

3

Анонимен

преди 6 години

А когато свекървата те посреща "на нож", тогава какво правим?

2

Анонимен

преди 6 години

Ако две поколения живеят под един покрив, проблеми ще има, дори и да са най-възпитаните и толерантните.Или пък едното поколение трябва безропотно да следва повелите и капризите на другото поколение, но това рано или късно ще доведе до някаква криза.Много от младите двойки у нас, за съжаление, не могат да си позволят отделно жилище. Ако се опитат да бъдат самостоятелни, често пъти единият започва да съжалява за удобствата, които има при мама и се прибира у дома. Другият го следва с нежелание.

1

Анонимен

преди 6 години

Основният проблем е, че родителите които имат вече пораснали деца ни ги оставят да живеят собственият си живот. Искат да диктуват всичко, месят се и от там идват проблемите. Като се роди детето с желанието си да помогнат се месят и знаят всичко. Това са проблемите.