80

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига разни са се упражнявали във форума по българска история.В големите ни градове,включително София няма археология от никакви българи поне до 10-ти век.Айде стига сте се дули и сте измисляли история.Всичко е римско и византийско.Няма лошо.

79

Анонимен

преди 6 години

Дондуков е витрина на София и България.Подобен ремонт по Тошово време никога нямаше да получи акт 16-напротив-щеше да има много тежки присъди за изпълнителите.За кражби в големи размери и ред други членове.Наистина все едно деца са го замислили и направили.Срам за всички нас!

78

Анонимен

преди 6 години

Еми пропаднал град населен с двуполови евроаятлантически същества .....

77

Терсенето

преди 6 години

Светите братя Кирил и Методий са гърци.София е името на съпруга на римски император, ходила на баня във термите. Столица на България е Казан.

76

Андрешко

преди 6 години

С това, което правят Герб невярвам да върнат българите от чужбина. По -вероятно е още българи да избягат в чужбина и да останат само 80% ***...

75

Щирлиц

преди 6 години

Какви кадри е отгледала Партията,а още колко има в запас?Жална ни майка.

74

Анонимен

преди 6 години

И на катедралата ал Невски трябва да се възстанови името Св. Св. Кирил и Методий !

73

Нинова

преди 6 години

Сега като бутнем правителството и вземем властта , ще сложим Оффчарския да управлява Софето. Ще ви направим и едно водно огледало като в Кърджали - да се видите колко сте глупави, като ни се доверявате.

72

Гергинчо

преди 6 години

До ФАКТНе е вярно.Тая година бях зад платформата :D

71

ined

преди 6 години

Следващата стъпка сигурно ще е да преименуват "Борисовата градина" на "Бойко Борисовата градина"

70

Ми той умрял ма

преди 6 години

"В *** на българската история тя остава и с твърдението: "Без компромиси с качеството на ремонтите в София"." В кое речи?

69

Анонимен

преди 6 години

Само *** може да харесва София в настоящия й вид. Но той *** си е абониран за ГЕРБ, така че нищо ново под слънцето.

68

Joko

преди 6 години

Няма нужда от излишни коментари !У нас принципът е: има пари за арчене ( крадене). Дайте да видим как може да стане.Избрахте за кмет една провинциална даскалица ! Същото е и с архитекчето от Червен брег. Сега срещу кого ритате....

67

Анонимен

преди 6 години

Наистина уникално точна табела.По-голямо и откровено крадене в София никога не е било.Тия надминаха всички фантазии.

66

Анонимен

преди 6 години

Софетата по малко знаят кои е от прованса и къде да се прибират ... 400 000 администрацийка мхм, че и отгоре.с безбройните ви агенции, *** такива, кой ви хранеше толкова години бе кел.еши такива не е ли селяните от прованса?То в Сащ са 200 000 администрация на тази огромна икономика а за Бг нормалното е до 20 000 администрация!Хайде по полека с приказките за провинцията щото може пак да дойде немотия кои знае, тогава ще видите ядене ама само на Върба в Сряда да ядете на магарето снаряда :-)

65

Дзъ

преди 6 години

Народе тази табела е толкова истинска, че не можете да си представите.... сега чакам прокуратурата да се задвижи за уронване на престижа на публична личност. Дръж се Спаси София, имаш широка обществената подкрепа

64

Много добре,

преди 6 години

са я нахранили!!!

63

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен46 Като си започнал, защо не си довършиш мисълта? На паметника действително пише"Царю освободителю" но я цитирай втората половина на надписа?И защо го наричат Освободител, знаеш ли? Не за това, за което ти идва първо на ума.Между другото, в центъра на Москва, също му направиха паметник, наскоро.

62

хе

преди 6 години

Редовна болшевишка мръсотийка... ...кво да ги правиш? Природа!

61

Веселяка

преди 6 години

До До 123Защо отминаваш Борисов в САЩ когато каза, че в България няма качествени хора и трябва отишлите там да дойдат да ни управляват. Колкото до Фандъкова отдавна трябваше да е обект на прокуратурата.