10

Анонимен

преди 6 години

защо дизайна да куца ? ние си купихме мебели от български производител и сме доволни от съотношението цена - качество . а освен това са леки и функционални .

9

Анонимен

преди 6 години

Е как така бе?Тези 50 000 не знаят ли, че ние нищо не произвеждаме?

8

Анонимен

преди 6 години

"...децата да имат реална професия и да помагат на родната индустрия..."И какво като имат децата реална професия? Искате роби за родната индустрия, с мизерни заплати... По-добре да учат езици и да работят за истински заплати, ако ще и миячи на чинии...

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПочти във всеки окръжен град в България имаше професионално училище по дървообработване на много високо ниво на обучение,макар че за там не се изискваше висок успех. Като искат да ги възродят,да подпомогнат финансово такива училища или ученици от такива училища и да изнамерят преподавателите.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИмаше професионални училища за мебели,колкото и да не ти се вярва и то много добри,професионални,но много неща се разсипаха в тази държава,включително и доброто,професионално обучение.

5

Анонимен

преди 6 години

Проблема е,че в България дизайна много им куца,ама много!Някои неща са тотален кич.За качеството не знам как е,но ако избирам между немска и друга механика,винаги ще избера немската,разбира се. Защото знам,че няма да имам проблеми и главоболия.

4

Анонимен

преди 6 години

До От 3Не си прав.Имат професионално обучение,за него не ти е необходимо средно образование,но е много по-скапано от старата наша система за професионално обучение,която беше много по-добра от тяхната или от сегашната,като практиката и теорията бяха съчетани в цялостно обучение.А там те сами трябва да си търсят практика и често се срещат с отказ или трудности при намиране на практика.И това забавя реализацията им

3

Румен

преди 6 години

Пак пишете глупости!Статията е много вярна!Има всичко ,и мебели масив и мебели талашит,според цената.Какво ги сравнявате ?!

2

Анонимен

преди 6 години

Истински мебели от дърво се правеха през 60-те години на 20-ти век. В момента всичко се прави от талашит облечен с фурнир и то фурнира не е от дърво а от пастмаса. Даже икономисват и бизцветен лак само ги матират и викат на ти кьорчо очи. Ако видят истински мебели ще им падне банциго. Имам мебели гардероб спалня маса и столове от 60-те години които не са мръднали. Направени са от орехово дърво. Лкирани и светят въпреки че са на 55 години. Това сега мебели ли са? Това е порнография!

1

Анонимен

преди 6 години

Ручки в гъзучки !!И мноооого чалга !!Имаше в всяко училище кабинет по трудово обучение + практика .За Техникумите -да не говорим !Демокрация ,демокрация ,колко да е ..демокрация ?!