18

Стамат

преди 6 години

Добрите САЩ и лошите Иран, вай-вай-вай...

17

Анонимен

преди 6 години

Кой те излъга, че Русия защитава сепаратистките апетити на кюрдите в Сирия?Асад не ги пипа, защото първо трябва да приключи с Идил.Той не може да воюва на два фронта.Кюрдите са съюзници със СДС под егидата на Пиндостан.Те слагат ръка на териториите, доброволно отстъпени им от Идил.Целта е завладяване и присвояване от Пиндостан на нефтените полета, собственост на сирийския народ.

16

Анонимен

преди 6 години

"Имаме възможност да изиграем картите си по всякакъв начин, ако сме достатъчно умни да ги изиграем"...----bez komentar

15

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да продължим да градим нашата коалиция със страни със сходен начин на мислене" - един ден това ще изрече някой, разрушаващ САЩ. Турците са победили България, изклали са бая. Мислели са, че са унищожили Българите. Но 500 години, идеята е живяла и един ден Българите са ги помляли. Те пак имат късмет, че не са слезли на юг. Сега нямаше да има Турция.

14

Анонимен

преди 6 години

Кой е за Мир и единна Сирия и кой е за раздробяване и парцелиране?Утре предстои среща на най-високо равнище между Москва, Техеран и Анкара за Сирия.В началото на декември в Сочи ще започне работа Конгрес на националният диалог за Сирия.

13

Гост+

преди 6 години

Цитираните материали в статията открито подклаждат сепаратизъм и разделение на Сирия Има го и претекста - борба срещу агресивното поведение и влияние на Иран. Военния конфликт очевидно ще продължи. Само че къде са войниците на революцията? - те ще бъдат привикани отново - мюсулмани от всички страни, съединявайте се за освобождението на Сирия от Иран и Асад.

12

Главните новини за

преди 6 години

Сирия през последните три дни са:- в неделя в Анталия, Турция се срещнаха министрите на външните работи на Иран, Русия и Турция. Споразумяха се за излизане от кризата по политически път;- вчера беше обстреляно от терористи посолството на РФ в Сирия;- през нощта Фашингтон блокира резолюция на ООН, осъждаща обстрела на руското посолство в Сирия;- тази сутрин разбрахме, че в Сочи са се срещнали и разговаряли за политически изход от кризата в Сирия президентите Путин и Асад.

11

Анонимен

преди 6 години

Само незабавното пълно и безусловно изтегляне на САЩ от региона би прекратило конфликта. Но говедата са си *** - алчни нагли и долни гадове. Затова Владимир трябва да ги изтреби до крак.

10

СатаНАТО™

преди 6 години

САЩ не са в Сирия на сирийска територия.САЩ са в ИД, на ИД-ска територия.Тази територия вече отдавна не беше сирийска, когато САЩ си построи базите там. САЩ разби ИД, иначе сега рузките *** още щяха да си драпат макарите пред Палмира. Сега САЩ има пълното право да защитава базите си от терористичната организация "Хизбола" и всякакви други нашественици на изток от Ефрат.

9

бг

преди 6 години

Значи иранците не могат да се разхождат в Сирия,а италианците,турците,англичаните,германците,канадците,холандците,американците,испанците могат да се разхождат в Латвия,Литва,Естония и Покрайна.

8

Факт!

преди 6 години

До АнонименА Исраиль се радва на ударен "дупер" модерен ковчег ***-35 от С-200 произведена 60-те години.Това само напомня как при нападение на Сащ над Руската Империя от "безаналоговите" "стелт" таралясници ще падат като круши!

7

анонимен

преди 6 години

САЩ нямат право да определят съдбата на сирийския народ, нито пък някоя друга страна има това право.Оставете Сирия на сирийците, преди опита за цветна революция Срия беше уредена светска държава, а сега е купчина развалини!

6

Анонимен

преди 6 години

Статията предполага, че САЩ имат право да бъдат в Сирия. Но те нямат. От там и всички съждения на тази база са безсмислени. По въпроса за обединението на Русия с Исляма - САЩ се обедини с крайните ислямисти, дето ядат органи и продават жени и деца в робство. За какво говорим?

5

Терсенето

преди 6 години

Персите не са араби, но щом ти си се изказал капацитет:)))

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Хи-хи-хи....това не е "анализ", това е нещо средно между "фейк-нюз", "фейк дипломатия" (по Лавров-ски), "фейк-новости", "фейк-коментар", "фейк-анализ" и т.н и т.н......АБЕ, НАПРАВО ПЪЛНА И БЕЗМИСЛЕНА БОЗА!!! Откъде се вземат тия наши "политолози и анализатори"...направо да се чудиш и маеш!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Накратко арабите се съюзяват срещу християните . Тъжното е че Русия е пак с първите. Иран съвсем скоро ще попадне пак под санкции и ще ядат пак пясък. Забравиха, къде бяха преди 3 години.

2

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ще се опитат да вкарат и Иран във война със САЩ, а американците ще използват да се оттепат на хизболаците от въздуха.Очаквам руснаците да дадат наиранските терористи ПЗРК, с което играта ще загрубее...

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя анализ е изсмукан от пръстите. Повечето предположения дори не са близо до реалността.