53

Иванов

преди 6 години

ПО повод замерване на облъчване през 2001година във връзка с нагла диверсия BSE препоръчах ползване на мулти спектрални камери..Десет години по късно една весела доцентка от Плевен ме цитира едно към едно и гордо съобщи че вече има стаж с такива камери.Пратете я да замери как са облъчени децата в училищата на Плевен в Сторгозия вкл Строшмаш, Автото МГ то и други..Ужас и безумие..Стотици са по пострадали от увредени от черни пси генератори и видео камери в Кайро Истамбул и Киев

52

Кротко

преди 6 години

АКо огледате огромни региони поразени от пустини и полупустини ще се натъкнете на подобни облъчващи станции работещи от древноста.когато не е имало обсебени с наркотици американски спец служби.

51

ПРАВ Е

преди 6 години

Проучваме КНДР която с енамира над Северна Корея/полуостров позлван за охрана на големи региона над Тихия Океан.И Хоп се натъкваме на НАГЛО ОБЛЪЧВАНЕ ОТ АМЕРИКАНСКИ Станции .Облъчването е видимо от космоса.Ако огледате КИм ЧЕн ЪН ще го видите в обемно поле на CIA модификация 2009 обезпечаваща остра конфронтация ..и моделирано ПИАР поведение..ОБсебени западни спец служби инсталират все по вредна за земята спец техника Увредиха КЛИМАТА

50

Азъ

преди 6 години

Оти мълчите, бе!Овцете са РУСКИ!Порода вежливая превосходная !

49

Анонимен

преди 6 години

До StrikerStriker, ти със Симеонов от един хор ли сте? Руснаците са доказали своята жертвоготовност! За тях Родината е пред всичко друго! А и овчици не отглеждат много, предпочитат кравички. Овцете са в Кавказ!Striker, няма ли кой да те страйкне по скъла, белким поумнееш!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 Президентът Радев не е самоубиец! Нито иска народа ни да бъде затрит от ядрени оръжия! Защото няма да има живи хора, които да разправят, че руснаците са лоши!Девеселу ще стане на молекули, а ние не искаме с България да стане същото!Точно това показва, че той е национално отговорен Президент!

47

Анонимен

преди 6 години

Браво на домнул Брея! Нашенецът би си подвил опашката, знам го аз! Нали при капитализма частната собственост е свещена и неприкосновена! Базата е оборудвана с универсални пускови установки, от които освен противоракетни, могат да се изстрелват и нападателни ракети. Така, че жална им майка - ще бъде унищожена в първитеминути на войната! Гарантирано от "Искандер", "Калибр" и братятя им!

46

Анонимен

преди 6 години

Айде-е, почна се! Писък по Русия, до дупка! От дупките излизат мишоци и започватписъка си! Абе, мишлета, вижте къде е Девеселу! Ще ви ориентирам - южно от Каракал. На Гугъл Ърт има линия, не е трудно даже за мишите ви мозъчета да измерите, на колко километра от Козлодуй е това! Първото нещо, което руснаците ще ударят е Девеселу и полското селце. Добре ще е, ако не е с ядрено оръжие, ама надали! А сега, умници, кажете, защо е западно от Букурещ? Та каквото става, да става над Букурещи!

45

Striker

преди 6 години

Това ако беше в Мужикистан, до сега овчаря, барабар с овцете да са безследно изчезнали. А тоя прогнил ЕС, как не може един овчар да изгони...

44

Симеонов

преди 6 години

А руските овчари нямат такива проблеми.Те си знаят , че само да гъкнат срещу военните и с тях е свършено. Виж, гнилата западна демокрация, как сама си създава проблеми, човешки права , айде де...

43

Анонимен

преди 6 години

Краварите с празни джобове.Вие щом един чобанин не можете да му платите ,къде сте тръгнали света да владеете.

42

Шаран-БГ

преди 6 години

Щом е сиромах - никакви права ! Ако ще стопанството му да е от преди 100 години, щом до него има янки - те са правите - а той - крив. Ако земята е негова, овцете под звездите ли да блеят зимно време ? Ама и румънските закони и съдии ще са като нашите - нали сме,божем, европейци ?! Умните американци защо не са си построили базата на 500 метра настрани от кошарата на Митьо овчеря ?? Или и Румъния им се вижда тясна, че за това налитат на Русия ?

41

Боби

преди 6 години

До Анонимен 36Иска се разрешение за ПОСТОЯННА ПОСТРОЙКА - Кошарата за нощуване на офце е всичко друго но не и постоянна постройка. По същия начин всички пасища които са обградени с ограда понякога със символична нисковолтова електрическа ограда - толкова колкото да не избягат животните - трябва ли да я третираме като Уголемена Кошара? И за нея да искаме разрешение за строеж?Постоянните постройки се ОБЛАГАТ С ДАНЪЦИ

40

ined

преди 6 години

Краварите не се интересуват от правата на овцете

39

Анонимен

преди 6 години

До до 41Прав си. И това само показва НАТО в още по-забавна светлина. Щом не могат да дадат 18 хиляди за да си гарантират охраната на 50 атомни бомби докарани от Инджилрлик.

38

до 41

преди 6 години

На тоя зора му е да вземе 18 хиляди, това му е зора. И си е прав. Не е друго, за което се пъчиш и упорито намекваш.

37

до 33

преди 6 години

Само дето в Русия ще е руска база ,а тук говорим за база на чужда държава!Ти нали си капиталист ?Обичаш капитала и правото на собственост.Е не те виждам да защитаваш частния капитал и правото да си собственик.Румънците са на много по-високо ниво от нас ,да не припомням как на цяла област и се забрани да си ползва собствеността.Моя дом моята крепост,моята земя моя държава ,другото е комунизъм и коликтивизация!

36

Гошу

преди 6 години

В Румъния има демокрация.Затова си имат ПРО.Кога и и ние ще имаме такава система,господа политици?

35

Терсенето

преди 6 години

Краварите счупиха ***. Всяка овца терорист, всеки чобанин джихадист. Всеки *** памперс във името на демокрацията.

34

Анонимен

преди 6 години

Румънския овчар отДевеселу блее, за разлика от нашите от Ново Село, които просто мълчат като овце.