41

Гого

преди 6 години

До Гергана:Не, не е заяждане. Тук играят много силно чужди интереси.На тия клакьорки им плащат за да мучът и да не се прави нищоА това за засяждането на дърветете го казах още лятотоКогато гореше Кресна, ... къде беха за да помагат за гасенето на пожараЕ как къде, на плажа, в бара ....Когато се залесяваше изгорелия участък къде бяха ... пак тамно не и където трябватова не за зелени защитници, а защитници на лични интереси

40

Скиор

преди 6 години

А бе ПИСАЧИ, защитници на 100 дървета, къде бяхте през лятото когато гореше половин Пирин? Като ви са мили толкова тези дървета, защо не дойдохте да хванете лопатите и да гасите пожара? Зад клавиатурата е лесно, нали !

39

Гергана

преди 6 години

според мен няма нормален, който да не иска. и няма причина да не иска. освен заяждане.

38

Анонимен

преди 6 години

Искаме и втори етаж на Пирин, ако може и трети. Не може само за село Банско да има планина, а за останалите - не.

37

жеко

преди 6 години

банско е супер курорт за скиор със средни умения, ако искате да карате ски спокойно избягвайте тези периоди когато е максималното натоварване на банско,то започва от коледа до 10 януари когато свършват празничните дни в русия и после когато са ваканциите в турция, 15-20 хил човека наведнъж се качват на пистите когато руснаците почиват, 4-5 часа се чака за да се качиш на кабинката лично съм го преживявал

36

az

преди 6 години

Елементарно, уотсън - собствениците на първия! За да може да си вдигат цените колкото си искат!

35

Аз не искам

преди 6 години

В момента, в който се появи втори лифт, Банскалии ще утроят легловата база, която и в момента надмнава десетократно капацитета на инфраструктурата. Ще се увеличат туристите и ще започнат искания за 3-ти лифт. Като съсипят безвъзвратно природата ще трябва държавата с държавни средства да щ възстановява, защото банскалии няма да дадат 1 стотинка. Жаждата на *** Балканси за парици е безкрайна.

34

Анонимен

преди 6 години

И да не забравите на другите избори пак да гласувате за Обединени МАФИОТИ

33

Анонимен

преди 6 години

Опашки имало, ми ще има когато никой не контролира колко карти продават на сезон от тЮлен ще има, неможе в автобус за 40 човека да продадеш 100 билета, отделно че както по надолу казаха спряха да пускат по пътя до Бъндеришка поляна, защо спряха та да се напълни кабинката, пък сега дайте да правим втора кабинка, абе пробват да видят дали ще мине, ако мине после и за Витоша то на Витоша е големия финансов трофей

32

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя лифт бе!!! В началото и аз исках да не вися по опашките, а с втори лифт сичкото *** ще се качи горе и ще се изтрепем на пистите. После ще почнат да мрънкат за още писти, ама то няма къде вече.Аз ще съм на протест срещу втори лифт.

31

Iron

преди 6 години

Стига с тоя лифт бе!!! В началото и аз исках лифт, а сега разбирам, че Цеко Сифоня единствено мрънка с цел разширяване на строителството.

30

абсурдистан

преди 6 години

Като се построи втори лифт, ще построят още хотели и ще трябва трети лифт и така До кога ? Я ги питайте с какви пари строят хотели? Кои са собствениците?

29

haha

преди 6 години

А втори лифт не е ли нов проект бе? Тоя депутат дето се изказа, че 80% процента от населението са *** май е прав освен, че процента, като че ли е малко над това.

28

Петров

преди 6 години

Кога е протеста

27

Анонимен

преди 6 години

Абе *** - ще направят кабинката за 100 човека / защо пък не 200/! Това е съвсем нов проект и т.н......

26

Анонимен

преди 6 години

КОЙ НЕ ИСКА ЛИ?НЕ ИСКАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЕКОЛОЗИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ КРУПНИ СУМИ ОТ ШВЕЙЦАРСКИ ТУРОПЕРАТОРИ, ЗА ДА ПРЕЧАТ.

25

...

преди 6 години

До АнонименЗнам, возил съм се на такова влакче. Шегата беше, че тук няма да стане никога.

24

haha

преди 6 години

Разбира се, че може едно лято няма да работи лифта и ще подменят всичко. Двигатли, въжета, стълбове, кабини и каквото още е нужно и ще се оправи. Няма да е толкова фатално, ако иска някой толкова и с кола може да се качва нагоре или организиран транспорт, това не е проблем.

23

Анонимен

преди 6 години

До ...Що да е шега за влакчето, в Австрия на много места има влакчета с т.н. 3-та зъбчата релса много по-ефективно е, ама не изнася на Цеко тоя вариант, иначе то си има и път до Бъндеришка поляна, може електруби да пуснат, ама целта е тъй между другото да разшширят зоната, не че не са я разширили извън концесията, пък и по край кабинките много друг алъш вериш върви, това паркинги, това кафенета, ски гардероби..............

22

Ало, 18 ,19

преди 6 години

Нещо много дрънкаш зад компа! Я ***, като си толкова отворен, да държиш речи на *** с каруците, дето постоянно унищожават гората, или на онези от дървената мафия, дето с разрешение за 10, изсичат по 10000 кубика дърва. Това са стотици хиляди дървета. *** и се направи на герой пред тях, ама няма да отидеш, щото не е като ананонимно пред компа да се правиш на мъж!