50

Гост+

преди 6 години

Сърбия трябва да си *** и да не прави нищо дори да завиши изискванията си. Западът е толкова ревнив по отношение на влиянието на Русия на Балканите, че ще я приеме така и така в ЕО, особено ако разни ми ти там просоциалисти вземат, че спечелят властта. Освен това ако Сърбия внимателно наблюдава успехите на България в ЕО, ще знае, че де фекто, няма за къде да бърза толкова.

49

Анонимен

преди 6 години

А Тито свири на пиано: И към тези, и към тези.(стар виц).

48

Ludoto Lenche

преди 6 години

...sarbite triabva da razberat ,che NATO e mashata na zapada chrez ,koiato te "demokratizirat " !!!

47

Shopp™

преди 6 години

Връщай Западните покрайнини, целувай ръка и си в джаза!

46

Васо

преди 6 години

До За радост 30: Е, кажи едно нещо с което сме по-добре. Щото нашите добрини дето ги придобихме те ги имат от 60 години.

45

Анонимен

преди 6 години

Сърбия ще стане нормална страна едва когато изсърба руската попара като Украйна. Преди нападението на Русия над Украйна, само 19% от украинците са били за влизане в НАТО и 42% за влизане в ЕС. Последните проучвания от октомври тази година са 62% за влизане в НАТО и 55% за влизане в ЕС.

44

Анонимен

преди 6 години

Сръбската премиерша: Няма да избираме между Запада и Русия! Ще си изберем направо Русия.Сърбите не могат да разберят че с русофилската си позиция няма как да влезнат в ЕС без да влезнат преди това в НАТО.

43

Анонимен

преди 6 години

Както желаете,останете си с Русия тогава.Не може да има неутралитет,ако цялата икономика/60%/, на Сърбия зависи от ЕС,горивата и въоръжението са руски,авиацията подарена от Путин.Швейцария не е в ЕС,но има договори със съюза,които я правят европейски партньол.Но,Сърбия не е Швейцария,разбира се.

42

Анонимен

преди 6 години

"Просръбски ориентирани",означава,да се седи на два стола".Сърбия не може да стане членка на ЕС,докато не приеме външната политика на ЕС и неговите правила.Това е изискване от всички страни-членки,не само към Сърбия.

41

Анонимен

преди 6 години

Браво на сърбите.

40

no

преди 6 години

Научи какво значи "премиерша"!

39

ftj

преди 6 години

Ще имат да чакат тогава...руски задникоблизци!!

38

Анонимен

преди 6 години

"Сръбската премиерша: Няма да избираме ..."---В българския език НЯМА такава дума - "премиерша".Има дума "министерша" - съпруга на министър. За лице от женски пол на министерска длъжност се употребява "министър". Аналогигно, за жена министър-председател трябва да се употребява синонимът "премиер".

37

Алтерниращ веганист

преди 6 години

за тринайсти път:Медийният веган се опитал да използва дума чието значение не знае.В статията става дума за премиера на Сърбия, а не за нейната партньорка.Обаче пък колко елитно звучи "премиерша", а?

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32"Да, бе. Боко толкова го обичат в Брюксел, прегръщат го, целуват го, тупат го по рамото, пък вече 8 години не ни приемат в Шенген. Що така?"---Ами, сигурно по същите причини, поради които в САЩ не ни приемат без визи.

35

Анонимен

преди 6 години

*** и подлеци са сърбите. И политиката им е елементарна. Но те и нямат кой знае колко козове - все пак 150 години се занимаваха само с това да си създават врагове след всичките си съседи.

34

Kr

преди 6 години

САЩ също искат от Белград да се изясни във връзка със стратегическата посокаКой води ЕС?САЩ?)))))

33

Анонимен

преди 6 години

До до Един българин 26Че и 8 плюса на това изакване! Обратното: Сърбия командваше, а другите я хранеха и затова си отвоюваха после свободата.

32

Анонимен

преди 6 години

Още един троянски кон - не мерси. Като не искат да избират, ЕС да избере вместо тях и да им бие шута!

31

Анонимен

преди 6 години

Да, бе. Боко толкова го обичат в Брюксел, прегръщат го, целуват го, тупат го по рамото, пък вече 8 години не ни приемат в Шенген. Що така?