12

Анонимен

преди 6 години

разглеждах офертите за Нова година - 120 лв, 200 лв, на човек на ден !!!е айде бе , много Алчнеете ! *** щяло да има "випове" ,ми мерси .

11

Марс

преди 6 години

До РБК37Отдавна има и такива балове за завършване на детска градина. С детска дискотека и други масрафи.

10

РБК37

преди 6 години

Хм ,интересно в други страни има ли таквиз студенски празници,балове за 8 клас ,балове за 12 клас ,балове за детската градина все още няма ,но видимо скоро трябва да се появи и бал за завършване на дет градина .

9

S O S

преди 6 години

до 6Колега, не казвай къде ще излизаш по празниците, апашите това чакат да ти оберат жилището !!

8

Бедно момче

преди 6 години

Искам да ходя в Кемпински у Банско, ама 1900 заплатка лева не стигат, трябва да мина на 2500 лева, че да мога да ходя да се плацикам там без да ми мигне окото. Ще кътам мишарската с тая мижава заплатка доакто се издигна и стана супервайзер...

7

Анонимен

преди 6 години

Откакто дойде Радев, нямам пари за хляб, какви почивки, какви глупости, какви пет лева?!? Радев разори държавата!

6

Анонимен

преди 6 години

Ще харчат и пътуват софиянци, държавните чиновници, на които ще дадат Коледни бонуси, меринджеите и ИТ сектора. Пенсионерите ще чакат 40-те лв., за да сложат нещо на трапезата. Работещите бедни ще се молят наум, да не ги накарат да работят на 31.12 и 1.01, ще празнуват споделено с роднини или приятели, а после 2 месеца ще се ограничават и лишават, за да компенсират харчовете от Новогодишната нощ. Пари за куверт и тоалет за заведение няма. Повечето- у дома и в 24 часа- на площада ако не е студено

5

митето

преди 6 години

Вече заеми се дават отпреди да си почнал да работиш.

4

Циник

преди 6 години

Празниците са свещенниНа 5 януари 1914 година Хенри Форд пръв в САЩ частно, като предприемач, въвежда петдневната работна седмица и увеличава над два пъти минималната дневна заплата за квалифицирани работници до 5 долара (над 150 лева приведени към 2011 година).[1]В контролираната от болшевиките част от Русия на 12 ноември 1917 г. (нов стил) с декрет на Ленинското правителство номинално е установен осемчасов работен ден, но 6 дневната работна седмица остава непроменена.

3

Цецо

преди 6 години

А какво означава "ще рътуват"?

2

пепи

преди 6 години

А така народе.Харчи парите и чукай заеми.Колко по прости толкова по добре.

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо не струва на човек да празнува. Друг е въпросът дали му е до празник.