14

Анонимен

преди 6 години

Не знам на какво се дължи, но се раждат много деца с увреждания.Вероятно от родители наркомани, алкохолици или пък от вносните храни, които са пълни с вредни химикали.

13

№1

преди 6 години

До Анонимен 9Ако новите изследвания са правени в Белите страни, стресът може да не е толкова опасен.Айде да те вкарам в 1 цех в Бг да работиш нонстоп без почивка 6 дена в седмицата, да ти набивам- "не ставаш","не се справяш с работата","не разбираш","търтей, хрантутник", да ти платя в края на месеца 300лв, които ще свършат за 10 дена, детето ти болно, не е платена таксата за градина, ботушите му се пробили, а заплата ще получиш след 20 дена, ако издържиш на тормоза в цеха. След 1 год.си психо

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Каква втора пенсия?Кой получава 2 пенсии в Бг?

11

Анонимен

преди 6 години

Според най-нови изследвания стреса не е толкова опасен колкото беше изкарван досега. Основния проблем е масово и денонощно препиване, нагъване на сланина, нискокакчествен алкохол. Като усетиш че си се напил зверски си дай малко почивка на черния дроб, а не на другия ден пак да се напиеш зверски.

10

Анонимен

преди 6 години

Е ми прав е депутата за нивото на нацията.

9

Анонимен

преди 6 години

Втора пенсия срещу първоначална инвестиция в ТЕЛК комисия?

8

Анонимен

преди 6 години

А колко хора с увреждания са починали през 2017?

7

Анонимен

преди 6 години

До анализаторОсвен мръсният въздух и отровите, които консумираме последните 20 год., на първо място е СТРЕСЪТ, НАПРЕЖЕНИЕТО, НЕСИГУРНОСТТА, НИСКИТЕ ДОХОДИ, БЕЗСЪНИЕТО, ЛИПСА НА ПОЧИВКА, липсата на перспектива... Болести- диабет, хипертония, щитовидна жлеза, слаба имунна система, инсулт, инфаркт, психични заболявания и т.н. Всички те са вследствие на стреса.Диабетът е бавен убиец, който поразява крайници, зрение, вътрешни органи и др, дори и да се поддържат нормални нива на захарта.

6

Анонимен

преди 6 години

Промяната, която готвят е грабителска. Ще свалят последната риза от гърба на болния. Инвалидите ще просят по улиците и ще ровят в контейнерите с ***.Фалшивите ТЕЛК-ове служат само за оправдание, че уж заради тях ще орежат пенсиите.

5

Анонимен

преди 6 години

НОИ ще определя какво може да работи човек с увреждане!!!Какво МОЖЕ да работи инвалида НЕ значи, че ще го работи. Защото не зависи от него.Бизнесът не взема на работа инвалиди. Разберете го веднъж за винаги!Ще вземе инвалида, ако е по някоя програма от БТ и след края на програмата ще го махне. Болният остава на улицата без никакви доходи, без пенсия, без лекарства, без нищо. "Може" е в сферата на вероятностите.НОИ не я източиха инвалидите. Търсете си парите от тия, които източиха НОИ!

4

анализатор

преди 6 години

Мръсния въздух и ниското качество на храната също допринасят, надявам се скоро да ни глобят от ЕС поне за мръсния въздух и държавата да вземе мерки. Трябва да се спре и вноса на нискокачествени храни и да се увеличи родната продукция както и контрола върху нейното качество. Напълно съм съгласен и с коментар номер едно. Много хора живеят нездравословно и не се поглеждат а са свикнали да обвиняват всичко и всички за проблемите си.

3

риторично

преди 6 години

Хората не са здрави. Много от тях нямат пари за лекарства. При избор на качествени и скъпо лекарство и евтино лекарство със странични вредни ефекти, те избират евтиното лекарство.Пенсионната възраст расте. Стари хора трябва да работят, те не могат, не издържат на натоварването, защото вече са стари. И рухват бързо.Тази политика, която е предприета през последните години е човеконенавистна политика. Политика обричаща на гладна смърт хората. Инвалиди оставени да умрат в "демократична" страна.

2

Бай Иван

преди 6 години

до 1И на 4-то увеличаване възрастта за пенсиониране. При увеличава на възрастта за пенсиониране е нормално да се увеличават и ТЕЛК решенията.Не отричам че има хора взели ТЕЛК и по другите 3 начина.

1

Анонимен

преди 6 години

На първо място- водене на напълно нездравословен начин на живот на второ място - неглижиране на елементарни неща, като рутинни медицински прегледи ина трето място - измами;И ето ни, изправени пред лавинообразно нарастващ проблем. Кой да им плаща не тези безотговорници пенсиите, то е ясно - АЗ РАБОТЕЩИЯ! Пък после тези хорица, ще хвърлят вината върху държавата, която не се е научила да ги копае парите.