14

varg

преди 6 години

Почивай в мир приятелю.

13

Анонимен

преди 6 години

До до 13 същата като на онез 1836 руснака разтреляни за канибализъм в Ленинград1941-44

12

Анонимен

преди 6 години

До до 13 единственото общо между тях 4е до 4е са били по някое време в комунисти4еска партия ФАКТ

11

.

преди 6 години

Много време сте му отделили на това ***, тва е една откачалка, която навремето е изманипулирала шайка психичноболни мърли да убиват невинни хора щото не знам си кво си, а задокеански откачалки го превърнаха във звезда, обаче сега отива на истински съд, нещо което трябваше да се случи през 72-ра.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 а на 4екотилов каква му е диагнозата убиец канибал руснак ?

9

Анонимен

преди 6 години

И добре, този какъв трябва да е? Рушител на западните ценности или подръжник? Добре, че не са намерили и книги на Маркс и Енгелс в дома му, въпреки че и те не са от работнически произход, че веднага ще му лепнат етикет.

8

Анонимен

преди 6 години

"Десетилетия след процеса Менсън остава енигма. Бил ли е параноиден шизофреник? Или е бил социопат, лишен от човешки емоции?"Диагнозата му е съвсем ясна- бил е американец.

7

Анонимен

преди 6 години

Helter Skelter, свастиката и т.н. са изпозвани иронично. А че е нарокман, шизофреник и откзава да съдейства или да се защити го правят идеална изкупителна жертва.В интерес на истината Мансон презирал сиентологията.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхте написали толкова дълга статия за Исус или Буда, щяхте да направите света малко по-добър. Но какво да се очаква от платени сатанисти, на работа при Сорос.

5

Анонимен

преди 6 години

Всъщност голяма част от написаното в статията е неточно или поне оспорвано.Мансън е най-известен с това че присъдата му е анти-конституционна и много хора вярват в неговата невинност. Процесът срещу него е почти абсурден а истинските призналисе убийци са оправдани. Основното обвинение е във твърдението че той намекнал че тези хора заслужават да умрат. А цялата философия на така нареченият култ е съставена от обвинението. Човекът серьозно се опитвал да усмее случващото се.

4

$$$$$$$$

преди 6 години

Менсън е бил руски хакер, работел е за ,руските тdйни служби целта му е била да събори президента на САЩ и либералите, също е бил член на Антифа и е бил съден за няколко секс - скандала.

3

Анонимен

преди 6 години

Историята не е цяла,това е само част от историята.Като тинейджър четох книга за него и за такива като него събрани в една книга.Има негови видеа в Тубата.

2

Анонимен

преди 6 години

Ми това е то лицето на демокрацията, посадена от краварите!

1

anonimka

преди 6 години

Потресаващо. Просто няма какво друго да се каже.