74

Авера

преди 6 години

Адвокатката казва че клиента и бил без телефон. Всъщност той е бил на местопрестъплението само че объркал вместо телефона си носел джобно ножче.Искал е да покаже снимки на някакви момичета на приятеля си и след като нанесъл прободни рани, чак тогава е разбрал че вместо телефона си носи ножчето. А защо си крие лицето постоянно щом е чист?

73

Вики

преди 6 години

А ако Йоан не е убиецът кой е тогава?6192Подобни деяния не трябва да остават безнаказани.Дори апелирам за възможно най - тежкото наказание.Какво са свършили следователите и съдебна медицина щом не могат да установят присъствалите на убийството лица или се прикриват.

72

Майка

преди 6 години

Не знам виновен или невинен,нали за това е приказката "невинен до доказване на противното".Защо обаче съдите майката,една майка (истинска) винаги би защитила детето си,а иначе тя си знае какво й е на душата. А ако го е прикривала дали нямаше да го изпратят в чужбина до сега?! И в крайна сметка никой не знае какви ще станат децата му,всеки се надява на нещо добро,надали има майка която ражда и си вика ето сега ще стане убиец,така ще го възпитам

71

radoslav

преди 6 години

Да я затворят заедно с него

70

Майката на Георги

преди 6 години

какво каза???

69

крап

преди 6 години

Никоя майка няма да каже че детето и е виновно, за това трябва съвест да имаш и да можеш да се поставиш на мястото на другата майка, която е загубила дете. Виновен е и канарчето ми го знае даже. Дано поне не обвинява другото си дете, че е предал брат си, защото е постъпил правилно

68

?

преди 6 години

e dobre, sled kato brat mu moje da e bil edva li ne pritisnat da kaje tova koeto e kazal, to kak moje da se obqsni che gi e zavel do mqstoto kudeto e bil nojut(ako ne me burka pametta imenno malkiqt brat posochva mqstoto kudeto e orujieto na ubiistwoto)?

67

Киро

преди 6 години

На Стефчо сатиниста майка му аптекарката няма ли и тя да каже нещо ?

66

наскоро

преди 6 години

Наскоро една директорка загуби син... може би защото криеше убиецът Матев и забрани на учители и ученици да говорят по случая....по същия криминален инцидент....Бог не забравя!

65

..................

преди 6 години

ТИА МИНУСИ КОЙ ГИ ДАВА БЕ ДА Е,,,,,,,МАМММММ

64

Gogo

преди 6 години

Другият син са го инструктирали и ще се откаже от показанията за брат си... Доказателства колкото щеш:Откъде е знаел къде е ножа, мобилните клетки са засекли номера му близо до мястото на убийството, рязка промяна в начина на живот, учениците му го разпознават. Но така е нагло го защитават

63

РБК37

преди 6 години

Ето това съвремената софиянка ,нагла и самоувера ,а в същото време нищо не прествява . А колко е заплатила на Нова Тв ДА Я ВКЛЮЧАТ в ефир ?Всичко се купува ,всичко се продава в майка България ,ако някой има съмнение то погледне а доказателство мисис 2017.

62

Анонимен

преди 6 години

Убихте истината! Как се живее в лъжа и кървави престъпления?Как ще живее това семейство с убиец син, другият предател, предал собствената си кръв!Тази майка определено е по-добре да не е жива! Пълен провал!Господ бави, но не забравя. Съдбата на мръ.сни.ците е ясна. Какво се случи със синът на прикривателката и внукът й?

61

С

преди 6 години

Няма такова безочие. Не народ, а *** е казал авторът...После защо хора емигрирали от тук...

60

Един от 80-те %

преди 6 години

Такова дебелоочие не бях виждал- да гледаш сина си на снимката и да лъжеш:-Не е моят син. Отврат!

59

Анонимен

преди 6 години

Дугият и син не мисли така.

58

Годо

преди 6 години

Нагла кратуна! Синът и убил момче, тя лае!

57

Анонимен

преди 6 години

Жено, погледни се в огледалото и виж какъв *** те гледа оттам.

56

Анонимен

преди 6 години

*** наглите, другият й син също е знаел. ТОЙ Е КАЗАЛ на ченгетата къде е ножа и всичко. Мръсни наглеци, как може да се изтъпаниш пред медиите и да кажеш, че синът ти е невинен при положение, че знаеш, че е убил умишлено нечий друг син

55

Аз

преди 6 години

На мамин Йоанчо му личи що за *** и наркоман е само от един поглед...невинният не скланя глава и не е с качулка, отивайки към съда и посрещайки журналята...невинният ходи с гордо вдигната глава!Милият разочарован той...я колко по-добре е някой докато си стои на пейка в парка да мине и да го убие...ей така...за спорта..., а не сега да се мъчат мама, тате и родата да го вадят от затвора.Госпожо, (наричаща себе си майка) спите ли спокойно като вижадате какво нещо сте възпитали и отгледали?