21

Анонимен

преди 6 години

"Време е за размисъл за това, което ще се случи в Германия, обяви Председателят на Християндемократическия съюз Ангела Меркел"То времето за размисъл май беше по-рано, когато пълнеше Германия и Европа с мигранти. Сега малко след дъжд - качулка

20

Анонимен

преди 6 години

Много хора бъркат нещата. Аз съм в Германия и ще ви кажа от първа ръка- не само бабето, немският народ защитава ислямистите. Ходят по площада и пеят песни - добре дошли, докато ги изнасилват и взимат помощите. Има около 10-15 процента, които не са съгласни, но те нямат власт над останалите 90 процента.Не забравяйте, Германия съсипа 2-ти Европа и сега е третият път. Не е само бабето, немците са си виновни. И друг да дойде -същото.

19

germany

преди 6 години

po-dobre novi izbori otkolkoto golqma koaliciq

18

Анонимен

преди 6 години

Бе и заповядано да жертва изгодния бизнес с РФ и тя го жертва!...Хахаха, какъв изгоден бизнес с държава която БВП и е 1,18% от световният?РФ е нужна само като източник на суровини.

17

Анонимен

преди 6 години

Идват, идват и то без бабата!

16

Анонимен

преди 6 години

Англииските политици в прав текст заявиха че пакистанците и арабите които заливат кралството не им пречат защото те не застрашавали работните места на англичаните а не работели и разчитали на социалните помощи . А източноевропейските мигранти били лоши защото искали да работят и по този начин били заплаха за кралството! !Не мога да разбера логиката? А тези които твърдят че Германия вкарва араби за да работят те виждали ли са арабин да работи физически труд?

15

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се разбере едно нещо: държавата Германия и икономиката на Германия са 2 различни неща.Като държава е абсолютен виц - васал на САЩ. Пълен немощ. Не се знае кои са по големи посрековци - нашите или техните политици.Като икономика - там вече има думата немския народ. Безпощадна ефективност.

14

Анонимен

преди 6 години

Като имат нужда от работна ръказащо не ползват от ЕС - нали товае смисъла му.

13

Анонимен

преди 6 години

Бабето беше упорито и несе отказва от ислямизаторскатаси амбиция но немските избирателивсе някога трябва да изтрезнеят.

12

Румен

преди 6 години

Големи сте тутурутки.Германия е огромна икономика,вижте й само бюжетния излишък!Огромна икономика и застаряващо население...и поканиха бежанците...млади хора,с деца.Идеалната работна ръка.Идеалната свежа кръв за една работеща икономика.Преди,..тероризма беше руски,комунистически ..и Чакала и Кадафи и групите в Германия ...тогава защо не врякахте че има терористи? Щото се бореха срещу лошия Запад ли?

11

Анонимен

преди 6 години

Точно в die Welt се казва че е възможна една голяма коалиция но СПД остават в опозиция

10

Анонимен

преди 6 години

Колежката ти от 1-та Статия даже без да знае как се казва Коалицията копира Текста от БТА хахаха.....

9

Факт

преди 6 години

На Германия и бе заповядано да приема "бежанци" и тя приема!На германците бе заповядано да не мрънкат и те мълчат,ако и да не им харесва!Бе и заповядано да жертва изгодния бизнес с РФ и тя го жертва!Е,имаше и размахана тояга-невръщането на германското злато и скандалът с Фолксваген!Така че Германия да си знае мястото-повече арбайт,по-малко шпрехен!Има кой да взема решенията(отвъд Океана)!Е,Бабата би могла да даде фира(за изпускане на парата),ама американците трябва да подготвят друго зомби....

8

Анонимен

преди 6 години

Тва да не ти е Българията ей така да свалят Правителство .....

7

Анонимен

преди 6 години

2-ра Статия вече и то за нищо и икаква Новина

6

Хм

преди 6 години

Да им имаме на германците кризата....Всъщност,германската икономика не се влияе от политиката,мощните концерни слабо зависят от правителството.От друга страна,Германия няма самостоятелна външна политика и ролята и е предимно на донор,не може да се меси в световната политика.Както се казва-икономически колос-политическо и военно джудже.Така че няколко месеца нестабилност не бърка никого.Току виж Бабата се сетила,че е за пенсия.

5

Циник до 1

преди 6 години

"Бабата" ще остане канцлерка - независимо от изхода на новите избори!Реално след ОГРОМНАТА издънка на фалиралия книжар Мартин Шулц - тя няма конкуренция! Страшното е, че всички говорят "около врялата супа" (немски израз), и никой не АКЦЕНТИРА върху истинските причини - а Те са, че немците не желаят повече да работят за ислямски терористи, и използвачи!

4

анонимен

преди 6 години

Меркел още не може да разбере ( и не иска да разбере) , че поканата на мигрантите е огромна грешка . Това ще я провали ! Наплива на мигранти. е и причината за Брекзит !

3

Членска карта №7

преди 6 години

до 1Вие наистина ли вярвате, че Германия има външна политика... И най вече за санкциите срещу Русия :-)

2

afd

преди 6 години

Капитулацията на Меркел - хубав ден за Европа!