46

Анонимен

преди 6 години

защо ги делите та те са ЕДНО- само за пред нас разиграват стария и вече омръзнал ни театър-РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!

45

Хайде,стига!

преди 6 години

На кривата ракета,космосът и е крив, а на ГРОБ,все БСП са им виновни. Стар,изтъркан и до болка омръзнал рефрен,на който и Сие- то приглася.

44

И ДНЕС

преди 6 години

БОКО Е КОМУНИСТ! ФАКТ!сам призна, че е напуснал мвр, но не се е деполитизирал.

43

Анонимен

преди 6 години

Интересното е, че хората в БСП считата за голяма победа, когато направят някоя *** интрига и отстранят някой свестен човек. Вярно е, че политиката е *** работа, обаче социалистите не вършат никакава работа, а само правят мръсотии

42

Анонимен

преди 6 години

Главчев ли напусна или го накараха да напусне.

41

Главчев, чети Волтер

преди 6 години

До всички селтици, който защитават Главундеров от ГРОБ. Един по-умен от мен и тях човек е казал:"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

40

Колко мъка има...

преди 6 години

Гониш лидера на опозицията и то без да имаш право. После се правиш на ударен и говориш за заговори и "клатене на държавата Му". Тези гебери и Обогатени Патриотчета нормални ли са? Не че стрина Корни или БСП са стока, но в случая са 100% прави.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35БСП не успяха да фалират държавата но ГЕРБ успяха да я фалиратНяма цоциалистическо правителство, което да не е фалирало държавата - ФАКТ !

38

Радев

преди 6 години

Смешно ми става като се сетя как това *** квичеше пред централата на ГЕРБ през 2013 г. срещу борисов, а сега как му "поддаква"...Нали не забравяте, че стана евродепутат благодарение на ***, с парите на Цветан Василев?

37

изнервен

преди 6 години

До ОНЗИ. В *** ни вкараха отдавна твоите червени маймуни. И то толкова дълбоко, че трябва много време, за да се измъкнем. Че отгоре на всичко от време на време се докопват до властта и пак ни завличат надолу.

36

БСП са гад.ини

преди 6 години

Глу.пости, поредният кален номер на най-мръсната партийка в България.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Корекция- "вържат" да се чете "Държат"

34

Анонимен

преди 6 години

БСП са в опозиция. Нормално е да се вържат като такива. Джамбазки какво очаква?Когато ГЕРБ бяха опозиция на Орешарски, как си държаха?Когато патрЕотите не бяха във властта как се държаха?Много удобна опорна точка си измислиха управляващите- несъгласните с тях веднага биват упреквани, че клатят държавата, застрашават националната сигурност, европредседателството. И всички трябва да се ПРЕСТРУВАМЕ, че всичко е наред, да мълчим със сведени глави. И те да си прокарват тяхната стратегия.

33

анонимен

преди 6 години

До 35 къде я видя фалирала държавата?Ти май живееш във времето на Жан Виденов и БСП.Свърши се с това време,сега народа вижда кой е лъгал и кой не!

32

Румен

преди 6 години

Днес вали сняг!Един отлично подготвен сценарий на БСП за клатене на правителството и напрежение в държавата!

31

ШЕФЪТ НА ЛУДНИЦАТА

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА - Абе момче идвай по-бързо щото няма повече места - АЙДЕ КУДКУДЯКАЙ И СЕ ДОМЪКНИ НЯКАК СИ ДО ПОРТАЛА - ТАМ ЩЕ ТЕ ЧАКАТ!

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

команясете се изстреляха и смениха един член на герб отгоре на нс с друг. голема победа. а като дойде влака с доларите и се видат лобистките зелени чорапе на ал бънди , ще му прогласуват импийчмънт и ще сменят и президента с гербаджия. а деси дето слуша азис, с деси дето гони облаците по нова.

29

Калеко Алеко

преди 6 години

Сценаристите, режисьорите и постановчиците от "БСП и СиЕ"АД, имат многогодишен опит в разиграването на подобни сценарии ... Опита им датира още от времето на партизанските тактики и диверсии, а през годините на "Народната власт" е дообработен и школован в Кремълската Масковска трупа за висше актьорско майсторство .... Така че с подобен актьорски състав, постановките в НС ще следват една след друга, а ние ще се наслаждаваме на шоуто, поне докато не си дадем сметка, че също сме участници в него...

28

Анонимен

преди 6 години

И тоя пишман войвода се изходи. Та нима някой е предполагал, че тиквата ще ръси приказки за нЕкВи наркотрафиканти и при въпрос кои са те слугата му като един верен матросов със зъби нокти ще твори гафове та да е готов и със сценарий ?!?!?! Тия не чувстват ли вече стават смешни. Между другото тоя ще се заинтересува ли дали пък наистина нЕма наркотрафиканти нали тиквата "никога не лъже" ?

27

Луд

преди 6 години

И 100 минуса да напраскате, това не променя историята д.пелизци червени