68

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

МРАЗЯ РУСНАЦИ.За тия при.мити.ви и пиянки --САМО КОМУНИЗЪМ!!

67

бг

преди 6 години

Евреите в Държавния Департамент са 98%.

66

русия=джудже

преди 6 години

До СвободомислещРуснаците са ни братушки,но само в мозъците на русофилите.Нито един руснак не дава пет пари за България или българите.Единствената причина в България да има доста руснаци е ,защото в Россия живота е по-мизерен и от нашия тук и много руснаци намират за добро решение да имигрират в България ,колкото и странно да звучи.Русофилите от друга страна са втора ръка хора ,yтайката на обществото и *** на някаква държава от третия свят ,наречена ***.

65

Анонимен

преди 6 години

Тя гражданската война в САЩ не е спирала, само че се води подмолно. Понякога има изблици, както когато премахнаха паметника на генерал ЛИЙ.

64

Анонимен

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВЗЯТКИТУК МУ КАЗВАТ РУШВЕТ, ТУРСКА ДУМА, НО ВЪРШИ РАБОТА.А В БОЛНИЦИТЕ ГО НАРИЧАТ " ЗА КОНСУМАТИВИ".катаджийте му казват " ЗА ПОЧЕРПКА".Признавам, не знам съдийте, прокурорите и следователите кам му казват.

63

бг

преди 6 години

Посочете едно (1) име на *** от Дойче веле,CNN,FOX news,BBC,France 24,Jerusalem Post, Al Jazeera Jihad, NBC,MSNBC,Bloomberg,CBS,NPR Zion Ешкинази,което да не е агент.

62

Анонимен

преди 6 години

Интересно, този закон се приема като отговор на идентичен закон, приет наскоро във ФАЩ. Обаче статията не реве, че този закон е вреден когато се въвежда във ФАЩ, а само за Русия.Да не говорим, че реалността за медиите във ФАЩ е плачевно трагична - 98% от медиите им се притежават от 5 души.

61

бг

преди 6 години

Щом са агенти на ЦРУ и Моссад,значи са агенти.

60

бг

преди 6 години

САЩ са символите на полицейщината и войните........а напоследък и на Ционизма.

59

бг

преди 6 години

А не са ли агенти?

58

Анонимен

преди 6 години

До СвободомислещВ САЩ не съм живял но в Русия да.Живота там е много по-зле даже и с този в България.За всичко трябва да даваш "взятки" - подкупи. Взятка се дава на катаджията даже да нямаш нарушение, на лекара да те приеме в болница, на прокурора, на съдията и т.н.Не случайно руснаците се натискат да живеят в България.

57

Свободомислещ

преди 6 години

Българи които са живели и в САЩ и в Русия относно тов къде се чувстват по-свободни казват, че сревнение не може да има:САЩ са полицейска държава в която , ако човек сгафи нещо, животът му може да зависи от кефа на едно жури в което има африканци.В Русия, ако имаш нормално поведение минаваш метър за дребни прегрешения - нас българите ни толерират, ние сме братушки.За нас българите Русия винаги ще се асоциира със думата "Свобода" , вкл. и 3 март.Щатите са символ на полицейщината и войните !

56

Боби

преди 6 години

До Анонимен 56"САЩ не е ***!"Глупости на ТЪРКАЛЕТА340 милиона граждани, 45 милиона на помощи, неизвестно колко милиона нелегални, неизвестно колко ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИВ САЩ съществуват:ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ - Килъри Клинтън представител - Мото - ВСИЧКО ДА КОНТРОЛИТРАМЕ(Разбирай да го купим)ИНДУСТРИАЛНА ОЛИГАРХИЯ - Тръмпчо - Ние да произвеждаме и нашето да се продава ако трябва с Картел и Монопол И едните и другите не ги е еня за обикновените хора и ги мачкат както намерятКочина е но златна

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Ха така, браво младежо. Обичам хората които с такъв хъс защитават най-голямата кoчина в света. С такива хора няма как да се загуби надеждата за светлото бъдеще дето го чакаме от 100 години а то все ни заобикаля.***********Доклад!!!САЩ не е ***!

54

Анонимен

преди 6 години

До Един българинвъпросния декрет за отмяна на крепостното право обаче не дава свобода на крепостните, а по скоро урежда възможноста те да получат свобода и поетапното премахване на крепостното право и като цяло декрета е бил част от една реформа в селското стопанство, напрактика след крепостните за да получат свобода е трябвало да си я откупят, след смърта на Александър II процесите допълнително се изменят, задължението за откупуване отпада през 1905 година

53

Анонимен

преди 6 години

Защо тези "правозащитници" не скачаха когато се цензурират руски медии? Да познаем ли кой им плаща за подскачането?Такъв закон и логична контрамярка и нищо повече. Не може да се очаква, че запада ще налага цензура, а Русия ще си мълчи.

52

Анонимен

преди 6 години

Що за азиатска cвинщина е да превърнеш централния площад на столицата си в гробище? На всичкото отгоре и да го показваш постоянно на снимки и да се гордееш с това. После ме убеждавайте колко е широка руската душа. Колкото грахово зърно.

51

Един българин

преди 6 години

До: номер 49А ти се поинтересувай още повече от това от което си се поинтересувал малко:Докато в САЩ се е водила гражданска война, проливали са кръв, която е довела до премахване на робството, то горе-долу по същото време в Русия цар Александър II е издал един декрет с който решава да отмени крепостното право.Че на всичкото отгоре за благодарност са извършвани няколко опита за атентант срещу него, последният успешен!

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Ха така, браво младежо. Обичам хората които с такъв хъс защитават най-голямата кoчина в света. С такива хора няма как да се загуби надеждата за светлото бъдеще дето го чакаме от 100 години а то все ни заобикаля.

49

Двойни стандарти?

преди 6 години

симетричен отговор на действията на САЩ спрямо руската телевизия РТ,