9

Анонимен

преди 6 години

На това сняг ли му викат вече? Та то няма 1 см? И какви снегорини са тръгнали какво са ринали? И защо разпръскват сол и пясък къде са минусовите температури че да замръзне? А сетих се. Създават работа на асвалтажиите. След като солта разяде асвалта ще тръгнат асвалтажиите да кърпят Фандупките. Тарикатско нали? Защо ли в белите държави не разпръскват сол и пясък? И защо нямат кръпки и дупки? Щото си нямат селянжъри да ги управляват!

8

Шопианец от 3-ти род

преди 6 години

Така ще е, като столицата се напълни със се'яни!

7

Анонимен

преди 6 години

първия сняг беше още през октомри....

6

sport

преди 6 години

Естествено заглавието няма много общо със статията. Не видях нищо за частта с бъдещо застудяване.

5

СФ

преди 6 години

Дано зафука и завали и да натрупа веднага след Коледа та да не може Селинджър да се завърне обратно от родното си място. Ще бъде кеф и спокойствие поне седмица докато изчистят проходите. А до тогава мож' сложим, барикади над Владая, Черния кос и входа на Ботевградско. Ще е яко спокойствие, нали?

4

Анонимен

преди 6 години

Мо ди ра ту ре, нямаш право да блокираш ИП адреси на потребители. Можеш да триеш само коментари. Нарушаваш европейски закон и в Страстбург ще те осъди някой за колосална сума 800 000 евро, готов ли си да ги платиш ?

3

Анонимен

преди 6 години

Честито суфиянци. До коледа ще ви зарадва сняг до 2 метра. Ще стане ледников период в софето, непроходимо, направо АПОКАЛИПСИС.

2

онбашията

преди 6 години

много ви е къса паметта, първия сняг в софия (високите квартали) беше още началото на октомври, преди месец и половина

1

Анонимен

преди 6 години

пуснете снегорините с вдигнати гребла да въртят километражи, че трябва да захлебат.пп. какъв сняг е това???