63

Гиго съземи се

преди 6 години

Ако е пил хапове от Шараткова, да застане на прозореца и да си фърли наградата,Ако не е пил, да каже ясно. кога не е пил , защо не пил и до кога няма да пие подпоранти..Някой да видя, да чу да прочете анализи на играта му. Гледах го на руската телевизия. перфектни коментари, радост от играта на двамата. анализи на всеки Гришов удар. У нас нищо. развяват го като байрак ушит от стари *** и го плямпат секаш коментират латино пелетата играещи в Пръцайналона и Рендал

62

Пенкооооо,пенко !!!!

преди 6 години

Джокович така си купува вече 5 години титлите,и Надал , и Мъри.Те въобще не могат да играят,ама си купуват титли.И въобще и Ю. Болт печели така и М.Джордан и М.Шумахер все така лечелеха.Абе далавера.....

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Ако съм те разбрал правилно, тенисист 1 на България е генерал, доктор на техническите науки, пръв приятел на Реджеп Тайип Ердоган, повелител на "Спартана" и хеликоптерите, на 60-тонния булдозер и наша всеобща любов!

60

пенко

преди 6 години

Не съм убеден ,че съм прав в следното : Гофен падна от Григор /в групата/ -за да реализира /съвместно с Федерер/- ГОЛЕМИЯ УДАР НА ЛОНДОНСКИТЕ БРОКЕРИ- и взе повече пари от Григор за победата !!! "НАДАЛ-КОЛЯНОТО" НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО В СЛУЧАЯ ! Финалът бе истинска "жестока" битка без далавера ...и майната им на парите!!!

59

Smej

преди 6 години

Григор май е единственият топтенисист, който откровено говори за проблемите си. Как се е сривал психически, как пропусната точка му е разаляла играта и т н. Всички виждахме психическата му слабост. С новия треньор той преодолява тези слабости и става все по-силен. Помислете, че вероятно Григор е най-близо до това да е и човек, и спортист. Надал е аутист с огромни проблеми, Федерер е вид машина за качествен тенис и пари. Гофен е много симпатичен и талантлив, но е безличен.

58

Анонимен

преди 6 години

Тенисист 2 на България снощи се представи отлично, разбира се има още много да учи за да стигне нивото на 1.

57

Анонимен

преди 6 години

Значи тези ,които говорят реалните неща са завистници ,а тези които са изпаднали в *** възторг по Гришо са патриоти и големи разбирачи от тенис.Искам някой от тях да ми каже колко е броя на хората в България занимаващи се професионално с тенис и колко са хората играещи тенис като аматьори.Гришо си гледа неговия интерес и аз няма какво да му завиждам.Той веднъж се наложи на Олимпиадата да играе за България и загуби още първия кръг от някакъв анонимник.Защото там няма точки и кинти.

56

Boлгин

преди 6 години

Досадно е постоянно да ни занимават с Гришо. Няма никакво значение дали Гришо мачка или него го мачкат. Дайте да обсъдим нещо интересно, примерно "Илиада" на Омир или друго литературно произведение от Античността.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Какво общо имат спортните успехи с неоправиите на правителството?

54

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че Григор трябва да благодари най-много на Гофен,защото му разчисти пътя към титлата.Ако бяха останали Надал и Федерер,щеше да му бъде значително по-трудно.Това разбира се не омаловажава победата,която е плод на много усилия и талант.

53

Сач

преди 6 години

До До ПичА ти само топспин ли играеш, че толкова много разбираш и говориш за тенис. или го караш на слайсове и деми волета.

52

Грешки

преди 6 години

"една от главните ми мечти е спечеля и турнир от Големия шлем" - пропуснато е едно ДА."земята и една сдържа сълзите" - ЕДВА?Малко по-сериозно ако може.

51

Анонимен

преди 6 години

Изключителен успех,постигнат с много труд и талант.Само не разбрах защо благодари и на Никол,като тя не дойде да го подкрепи нито веднъж.А може би точно за това,да не му пречи.

50

До 48

преди 6 години

Ами защото у нас има много такива.Чуждия успех е отрова за душите им,а свой си нямат.Затова.

49

тато

преди 6 години

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ГРИШО.......

48

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ГРИШО!Но защо винаги се намират някои, които да омърсят хубавата новина с простотии.

47

Анонимен

преди 6 години

ДОДоПичПлондер спукан, кой е според теб великият тенисист, като не е Гришо.Сигурно Борисов?!

46

Анонимен

преди 6 години

До До Пич 46Млъкни бе, жабо! То бива завист, ама това!

45

Поручика Балканец

преди 6 години

И британските "Гардиън", Дейли Мейл" и "Телеграф" пишат за хубави работи за Гришо. И френските "Фигаро" и "Льо Монд" също. Даже руския "Коммерсант". Само "бракята македонци" нищо. Единствено във вести.мк намерих една малка надменно назидателна статийка, в която между другото се споменаваше, че "българинът най-после бил показал, че е майстор". Това са "макетата". А ние сме щели да им помагаме!

44

Позитивен

преди 6 години

До "До пич" - Теб кой те брой за жив въобще?Хектари пробити