31

123

преди 6 години

svoboda za katoloniq I BARCELONA

30

Засега пробват

преди 6 години

Сравнение с подобни диверсии срещу Киев .Там нагли диверсанти освен лични карти с нагло престъпни съоръжения отровиха милиони с зомби пиво и с бонбони с СПИН Активни психотропи затлачващи имунната охрана...Обсебени са милион западно украински безделници които с е ползват за масови и индивидуални убииства.Дайте статистика за убити вУкрайна.

29

Опасни лични карти

преди 6 години

Изпробваха културно нови нагло престъпни тежко терористични съоръжения инсталирани в лични документи комбинирани с психотропно психотронни средства за обемно обсебващи масови широко рекламирани прояви..

28

Анонимен

преди 6 години

*** лицемерна бандитска империя!Дано скоро се разпаднеш и продъниш,заедно със задокеанския си господар!

27

анонимен

преди 6 години

бедствие си ти на 85 г тичаш от софра на софра и плещиш само простотии

26

Наблюдател

преди 6 години

Най-после Юнкер разкри истинския си лик - от "неутрален" към открито про-Мадридски!

25

Гейски морал

преди 6 години

Значи когато ни отърва е демократично да се иска автономия.А когато не ни отърва-ще се борим с бедствие. Тези са гнусни ***.

24

Adam

преди 6 години

А за Балканите не беше тъжно:) тези лицемери дали се чуват?:)

23

Анонимен

преди 6 години

Това ми изглежда на битка между Англия и Германия(със щатите зад гърба им).Отцепването на Англия няма да бъде толерирано,а наказвано,за пример на останалите държави.Може и да греша,но това което чета,натам навежда мислите.А може битката да е и заради ресурсите в Русия.

22

Тежък Сокол

преди 6 години

24 Това не знам какво е и не отварям такива неща

21

Тежък Сокол

преди 6 години

22 Исторически Косово е в някаква сръбска държава от Балканската война до ударите на НАТО или 87 години и преди идването на османските турци някъде около 50 години по време на най-голямото сръбско разширение за сметка на българските земи.

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ като се разрови човек в историята,вижда,че оригиналното население на Косово са с български произход - българи и помохамеданчени българи,какви сърби или албанци си търсеха правата там?

19

Тежък Сокол

преди 6 години

20 В Косово имаше етническо прочистване граничещо с геноцид и престъпления срещу човечеството . Каталуня няма нищо общо с Косово а точно обратното в Катлуня проблемът е прекалената демокрация и автономност

18

Анонимен

преди 6 години

В каква двулична,перверзна и жестока робовладелска империя "живеем",зависи от простичкия факт,че сега "великите демократи" подкрепят правителството на Испания,срещу "отцепване" на Каталуния,а в случая с отцепването на Косово,наричаха същото "демократично самоопределение" и осъществиха същото,като спретнаха една война на "антидемократичното терористично" правителство на Сърбия!!!И в тази перверзна империя стоим и клечим като последни роби и ние!!!...докато ликвидират държавата ни!!И нас!!!

17

само да припомним

преди 6 години

Само да припомним на Юнкер, че сегашното оспорвано корумпирано "правителство" в Мадрид е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко. И че испанската конституция беше съчинена от Франко и е антидемократична и антиевропейска. Все едно да се твърди, че след като Хитлер е бил избран демократично, значи и конституцията на хитлеристка Германия е била демократична!

16

Скандал!

преди 6 години

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, вече има политически затворници. По заповед на Рахуй ! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

15

Георгиев,Георгиев

преди 6 години

ех,Георгиев...колко е лесно да си глу**в!Как сложи знак за равенство между Каталуния и Кърджали?Поне веднъж идвал ли си в Кърджали? А,в Каталуния ходил ли си?Или пак идват избори и плашите българите с Кърджали ?

14

TROY

преди 6 години

На тоя шут как би му отговорил генерал Франко.

13

Анонимен

преди 6 години

каталунците искат Пучдемон а не Юнкер и испанския крал.

12

г-н юнкер внимавай

преди 6 години

Той и генералният прокурор на Испания започна да се бори с това "бедствие" пък к`во стана?Така че умната...