13

Анонимен

преди 6 години

"... мисията на ЕС в Афганистан..."

12

Анонимен

преди 6 години

A българите вареха ракия от домати в Либия...Колко български тираджии лежаха в арабските затвори за контрабанда?Какъв е проблема, не разбирам?Служител на ЕС се води всеки шофьор, домакин или чистачка в посолството на ЕС.

11

Циник до хахото

преди 6 години

Алахогъзник ли е - не ми го хвали!Няма кой да ви бие по лицемерие!Вчера в метрото видях ( туркиня предполагам ) с толкова тесен клин, че и личеше интимното окосмяване - ама с кърпа увита около празната куфалница! Така сте и с алкохола - уж религията ви забранява - ама смучете яко!Лицемерна *** сте!

10

Циник до хахото

преди 6 години

Ти като муслимин трябва по-добре да познаваш фанатизираните ви секти!Думата Хашишин произлиза от тайно мюсюлманско общество, състоящо се от шиитски войни, които са контролирали северна Сирия, като са се сблъскали с ранните кръстоносци през XI век. Тяхната специалност била в изкуството на отнемането на живот. Предводителят им бил Хасан Изабар, наричан Старейшината на планината, който управлявал от отдалечена крепост.Появяват се някъде около първия кръстоносен поход.Алахогъзник ли е - не ми го

9

Анонимен

преди 6 години

Е, и??????А, наркотиците които произвеждат "селските афганистански труженици" в хиляди тонове, да не би да са за лични нужди?????Ъм тъй де, те произвеждат наркотици, ние ги черпим с алкохол, да свикват.

8

Анонимен

преди 6 години

Не само там. В Иран има нечувана едпидемия от хероинови наркомани, боцкат се буквално хора от всички слоеве, инжинери, лекари и учители. Хероина се вкарва от ЦРУ и Мосад, от афганистанските макови полета, и дори се раздава безплатно на социално слабите. Като спомена, че Иран е една от петте държави в които Ротшилд няма банка, всеки ще разбере с каква цел се дестабилизира страната. Иран трудно ще падне чрез война и те го знаят. Подривната дейност е най-удобна в техния случай.

7

Върховен съдия

преди 6 години

До манджата постна под менАло аретлик, руснаци служители на ЕС? Докъде ви докара Негово Величество Владимир... ха-ха-хаххх!

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Пак са руснаците. Сигурен съм. Този път Пyтя загази.

5

Анонимен

преди 6 години

Ракия няма ли?

4

Анонимен

преди 6 години

Поредните евро-ценности най-вероятно.

3

Анонимен

преди 6 години

Свинското разрешено ли е в Ислямската република?

2

Анонимен

преди 6 години

Руснаците щяха да ги научат да пият водка. Американците нищо не ги научиха.

1

Обяснение

преди 6 години

Бедни са горките, малки са им заплатите от 15-20 000 евро та "доработват" ...