99

Анонимен

преди 6 години

Събраха се, наговориха куп глупости и нищо положително няма да се случи. Важното беше, да се види, че премиерът взима присърце клането по пътищата. Никъде не прочетох за повсеместен строг контрол по пътищата и категорично събиране на наложените глоби и изпълнение на санкциите.

98

А ТАКА!

преди 6 години

СЛОЖЕТЕ КОЛАНИ В АВТОБУСИТЕ, ЩО НЕ И КАСКИ, АМА НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ДОГОДИНА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ... КЪВ Е ТОЯ ТЕРОР НАД ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА БЕ? ТОРМОЗЕТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КАТО ТОЯ ПЕРНИШКИ БРУС!

97

Анонимен

преди 6 години

До MarinovВ нормалните страни отдавна в автобусите има камери , даже и втора камера която снима вътре в автобуса В Америка жена бе изпреварила училищен автобус по тротоара , камерата в атобуса снима и жената е осъдена набързо Камерите само помагат Хубаво е всеки водач да има камера в колата и при инцидент винаги ще има запис какво се е случило и кой е виновен , а не да се водят дълги дела срещу '' неизвестен извършител ''

96

Marinov

преди 6 години

Няма Нужда от "Черни кутии" и т.п. Те могат да дадат само някакви информации които нямат съществено значение за предотвратяване на катастрофите !!! Коланите за Пътниците имат и Отрицателна Страна и са УБИЙСТВЕНИ и СМЪРТОНОСНИ при Катастрофи съпроводени с пожари !!! Най Малкото Коланите НЕ трябва да бъдат Задължителни а използването им да бъде само по Желение на Пътника! Ефект ще има САМО и САМО от по строги РЕСПЕКТИРАЩИ мерки за Шофиорите които създават Опасности по Пътя !!!

95

Дидо

преди 6 години

Бате бойко, брадчед кви черни кутий, кви колани. Ограничи скоростта на автобусите и камионите до 50 км в час и няма да има катастрофи.Утре ще накараш и във влаковете да слагат колани и черни кутии във всяка тоалетна.

94

Анонимен

преди 6 години

Всичко се движи по плана,геноцида над българското население продължава методично и целенасочено!

93

Анонимен

преди 6 години

Богът на мисълта и интелекта от Банкя, защо не каже колко книжки продадоха при Първия мандат? Над 200 000!!!Взеха се страшни пари от които той прибра тлъстия пай, а Цветков, тогавашния министър беше преместен на тиха служба. Пътя си е добър за двулентов, кухавели те които изпреварват без да мислят са проблема. Нито КАТ са виновни. Когато народа е опростачван, лъган, мамен и отчаян, когато не вярва на нищо и не уважава институциите, тогава се получават тези катастрофи.

92

светещия ФАР

преди 6 години

До Анонимен 86Лесно брат'чед, лепи се на предното стъкло.

91

Анонимен

преди 6 години

И какво ще струва тази бляскава идея на Българския данъкоплатец и колко ще гушнат власт имащите 240 *** дърпам си семейството в Германия и не ме е еня за говедата които е избрал народа винаги излюпват най сложния и скъп вариант за народа важно е те да сърбат има и други начини но щом са *** да си лющят рогата

90

681

преди 6 години

Винаги се възмущавам, когато поповете се борят да въведат вероучение в училищата.А всъщност трябва да се въведе задължителен предмет шофиране и движение по пътищата, който да завършва с издаване на шоф. книжка.Така или иначе за бъдещето поколение ще е задължително да имат книжки. То и сега при всяко кандидатстване за работа ги изискват.

89

435

преди 6 години

До ЩирлицТи к'во? Искаш всичкото братчед без книжки да остане?

88

Щирлиц

преди 6 години

Транспортният министър заяви, че ще се направи преглед на цялата система за подготовка на водачите, като в момента се обсъждало какви мерки да се вземат, за да има по-добра подготовка на лицата, получаващи шофьорска книжка.Голямо мислене пада,ц,ц...Върнете полигона,намалете безчетните частници-алчници,които симулират обучение,камери по кръстовищата за начало в големите градове,зхвърлете "изпитващите",които са в комбина с инструкторите.

87

Щерев

преди 6 години

Българите, особено ония колеги на БХ с бухалките в ръка, сами си коват закони и контролират спазването им, най-вече по пътищата.Затова разпуснете по-скоро НС, като излишен орган от лапачи!

86

Анонимен

преди 6 години

Нищо не помага. Докато шофьорите не се осъзнаят и не почнат да карат с нормална скорост, така ще е. Преди малко се завърнах в София, пътувах точно по пътя от Велико Търново, който минава край Микре, където станаха катастрофите. През десетина километра имаше катаджии. И какво? От насрещната лента колегите дават сигнали, другите намаляват, колкото да отминат патрулката и после пак газ до дупка! Викам на жената: "Тия катаджии трябва да ги сложат на всеки километър, иначе не става".

85

арх

преди 6 години

Сложете стомано-бетонни пътни елементи за разделене на двупосочното движение правейки го еднопосочно. С това ще намалите с 50% катастрофите. Сложете устройства на автомобилите за ограничаване на скоростта до 110 км в час. Правете кръгови кръстовища.

84

...

преди 6 години

До NacoВ Англия не видях и 1 катаджия ....

83

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам боко, нема и следа от всичките тренировки дето е минал през годините.

82

Naco

преди 6 години

България СПЕШНО се нуждае от РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИ,а НЕ от "черни кутии" ,и другарят Борисов!? НАРОДЕ????

81

Анонимен

преди 6 години

Как точно ще сложат черна кутия на 50 годишна бракма?

80

Анонимен

преди 6 години

И ковчези ли вече да си носим в автобуса! Това вече е нечовешко!