127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121шайка

126

УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

ПИСНА МИ ОТ ТОЯ.............................................................

125

Цецко носи вината

преди 6 години

немойте да га Цецко цувате, ругаете, присмивате и описвате некакви интимните му отношения с тъща му за което без една тухла да дигне Цецко цели 6 апартамента получава от тъща си... Цецко е полезен с това че системно заради онзи орган в черепната си кутия такива ги върши че БСП може да си живеят и искат оставки през ден през два защото Цецко такива куфари е поставил на възловите места, че Корнелия да кихне и одма тива фъека от парламента или министерско място.Бойко не е виновен.

124

Анонимен

преди 6 години

И викаш успя да си намериш женичка, чиято *** купи 6 (шест) апартамента?Тъщето?Ха ха ха ха ха ха...Абе тоя ни мисли не за дебилли, ами не знам за какво!

123

Анонимен

преди 6 години

Изключително клозетна личност!

122

Анонимен

преди 6 години

БСП и социалистите може и да не могат да работят за хората, но за 120 години доказаха че работят много добре за себе си.

121

ГЛУПОСТИ № 127

преди 6 години

БСП...може да ви го вкарва само на вас, ЩОТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ ...АМА БЪЛГАРИЯ В ЕС , НИКОГА НЕ Е ВКАРВАЛА ..НИТО У НАТО!

120

Анонимен

преди 6 години

Тоз ако може да ми отговори, щом БСПто са против евро-пътя на България, що те ни вкараха и в НАТО и в ЕС.За тия остана да ни приемат в Шенген и то още 2010г,...........

119

Анонимен

преди 6 години

Вдигнахте цената на водата с 40%. Всяка година вдигате тока. Ядем едни от най скъпите храни в Европа. Купуваме си най- скъпите дрехи. Живеем в квартали без канализация. Битовата престъпност е най-висока в Европа. Няма осъдени политици. Всички вие много работите за хората

118

Бойко не на ШУБЕТО

преди 6 години

ако Бат Бойко тегли чертата няма начин да не види кой му копае под партията дълбокия роф. Казава се "оня с особенната глава на тъща си която има нелагална банка за бързи и лесни стрителства на апартамента зад гърба на Бойко" сукратено "Един гуфняр зидария"

117

Звуците от EUcko WC

преди 6 години

Тецко Тецкоф от манечок е багал като бегач бягащ от гонещи го суджуци-комплесар дето неще да си признае че понякога на суджуците краката хем по дълги, хем по бурзи са били от неговите. та да не се прави на ка.нална първескиня а да покаже че може да изтромпети цела гама Долно ДО Диез Минор

116

Анонимен

преди 6 години

Откакто се помня Държавата все се развива и все е недоразвита . Не лъжете децата ни .

115

Анонимен

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел!!!!

114

Анонимен

преди 6 години

До Пукал 120Ами то и БСП получават незаслужена супсидия , ама не ги интересува съдбата на хората . За тях 80% от народа са де.би.ли .

113

Някой

преди 6 години

ГЕРБ доказват всеки ден, че работят за джобовете си. Имат си суджуци, апартаменти, роднински назначения. Изказването на Цъфи е нагло, защото гледа в канчето на другите, а иначе пълни джобове.

112

Гошо

преди 6 години

Този бивш сержант от Държавна сигурност и неуспял да запише сериозен ВУЗ, а едва завършил ВИФ като даскал по физкултура, бивш кандидат за 4 г. пандела, да престане да се прави на велик. Ако не беше рекетирал 330 хил. държавни чиновници и не беше платил на към 500 хил. *** на последните два избори, ГЕРБ нямаше да ги спечели. За тези си машинации Цуци плаче за СЦЗ. Герб закла пенсионерите, давайки им по 2,4% повишение на пенсиите, и то не на всички. На Бъчи и др. даде добавка 1500-2000 лв/мес.

111

Анонимен

преди 6 години

От БСП искат хората да работят за тях.

110

Seidel

преди 6 години

Между другото, зайдел на немски и вид чаша за бира 330 ml.

109

БРАВО БЕ ЦЕЦО...

преди 6 години

АМА , ТИ ...ЧАК СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА...??!!АЗ , НА *** ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАМ!МОЙ СЪВЕТ:...НАУЧИ СЕ И ТИ ...И ЩЕ ЖИВЕЕШ ЩАСТЛИВО И ДЪЛГО!

108

соцялно слаб депутат

преди 6 години

с 460лв минимална-чисто 360 лв се живее прекрасно в България.