9

Боко Тиквата

преди 6 години

Не ги дръжте повече от 72 часа, на тях се крепи повищения икономически оборот в последните години. Сега знаете ли от тези 5 хил лева колко хора ще се облажат, вместо да стоят в бурканбанк.

8

Анонимен

преди 6 години

И МАЛКИТЕ ДЕЦА ВИДЯХА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИМНО СУПЕР ГЛУПАВО И ТО Е ЯСНО ,ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СИТУАЦИЯТА С ГЛУПЕНДЕРИТЕ!!ЩОМ БУДА НИ Е ПАК ПРЕМИЕР ЗНАЧИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЗА КУРИЛОВО ОСНОВНО :D

7

****

преди 6 години

Крайно време е да се въведе присъда,тежък физически труд,......най ги е страх от труд,и тогава всички битови престъпления ще изчезнат от веднъж,и хората по селата ще заживеят по спокойно,и без страх.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако искат точно за 24 часа са ги хванали до един. Ама не искат. Така им е по-изгодно. И без друго на пенсиите не им трябват тея пари. Само ги крият под дюшека. А така - тивоч ще вземе процент. Тиквочко - 10те процента.

5

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 1 Ами то си пише..Задържани са за 24 часа и ги пускат.

4

Анонимен

преди 6 години

До БАЧКАТОРДоста хора ще искат да ти помагат.До гуша ни дойде от много неща!

3

БАЧКАТОР

преди 6 години

Аз съм радетел за връщане на смъртното наказание .Не съм чувствителен толерантен европеец. Ще изпълнявам присъдите безплатно, ей така да прочистя обществото .

2

Един от Северозапада

преди 6 години

Ето на това се казва новина!!! Заловени телефонни измамници, недосегаеми до сега, из цялата страна.В този случай-браво на полицията, но силно подозирам, че ще се отърве само с няколко месеца условно, и следващия път ще бъде по-внимателен.Нужна е промяна в законите. Заловен в такава измама? Конфискуване на имотите му, и ако няма желаещи да ги купят-бутане до основи, а не те да си живеят в тях, уж под наем, както даваха скоро по телевизията.Само 3-*** осъдени така, и ще престанат.

1

Анонимен

преди 6 години

С нетърпение очакваме да видим кога ще ги поуснат на свобода.Сиреч у нас правосъдието е само на хартия.