36

Анонимен

преди 6 години

Милионер с пари от ЦРУ за финансиране на главорези. Похвално.

35

Анонимен

преди 6 години

Меркл прави същото, след 5 години ще има 15-20 милиона араби, които ще гласуват само за Меркл. Дори и да изгуби немците няма да има никакъв проблем, поне за коалиция и ЗАВИНАГИ във властта.

34

Ааа

преди 6 години

Узаконил е част от приходите от каналите

33

турчин

преди 6 години

Пример Шефкет Чападжиев. Да не би да знаел английски.

32

123

преди 6 години

Да бе да пестил от банички. А на такъв тип бизнес хич не му викат пералня... Аре стига бе. Кого си мислите, че лъжете.

31

Pfff

преди 6 години

Тази история *** Василева ли си я измисли или я е копирала от друга измислена новина.... много ме кефи как разказва от първото лице все едно е била там.... *** измишльотината...

30

Анонимен

преди 6 години

Чесно казано, ако бяхме барикадирали границите и не бяхме допуснали един беженец ДОРИ ДА НАПУСНЕ, просот всички щяха да измрът от глад, а болеитете щяха да довършат оцелеите. Но нееее, трябваше да ги оставим, да се размотават по света и да си пренасят проблемите. А можеше да е проблем, който се решава от само себе си.

29

Иво дебелия

преди 6 години

Аз намирам работа за сирийки ,лесна приятна и духодоносна и то много духодоносна...

28

ами

преди 6 години

До Питам 1 турска лира е равна на 0,60 стотинки

27

Питам

преди 6 години

Един милион турски лири на колко лева се равняват?

26

"-"

преди 6 години

Със спестените пари от първите три години той основал своя агенция за туристически пътувания, като силно залагал на рекламата в социалните мрежи.-------Бежанец, без пари, без образование, без език, в чужда държава......Явно, много успешен Трафикант на "туристи" от Бл. Изток към Европа!!!!!)))))))))

25

Анонимен

преди 6 години

PO VAJNO E RAZRABOTKATA ZA PREODOLIAVANE NA PROTIVORAKETNATA OTBRANA na USA I UVELICHAVANETO NA BROIA RAKETI Hwasong-13 ne ni intersuva zionistkata POLITIKA PO GORE PISHANA V STATIATA

24

Анонимен

преди 6 години

У,бреееееее!!!За години престой-милионер?!?!?!?15 поколения работят за да се пръкне някой от тях милионер по света с усилен труд и работа,а този за 6 години!!Със спестените пари отваря туристическа агенция и става милионер!!С парите дадени от Ислямска държава като на сигурен човек лесно се става милионер!!Да се изперат едни кървави пари покрай туристическата агенция!!Този е за разследване,не за реклама!!

23

Градинар

преди 6 години

До 25. Да попитам от турците по-добра тор ли става, или от евреите. Питам те като специалист по тор от хора. Един мислеше, че най-подходящи са руснаците. Та версии много.

22

Преводач

преди 6 години

"предприемач, който докарва месечно по 150 арабски туристи в Турция" - вече не е политкоректно да се казва че си трафикант. На такива вече им казват че са предприемачи и имат агенция за туристически пътувания. Айде че и аз имам десет клиенти за туристическо пътуване от сирия до германия.

21

Анонимен

преди 6 години

Сигурно агенцията на Хадад се нарича Джихат Турист.И е вярно че и турците не ги искат арабите като мигранти но не смеят да си изразят открито мнението заради страх от Ердоган.Всички политици играят мръсни игри защото са защитени с имунитети, охрана и подобни.Но и това не е вечно.Арабите трябва веднъж завинаги да разберат че никой не ги мрази когато са в своите си територии.Никой народ не ги желае на своята територия.Да си оправят държавите и там да си живеят.

20

доктор Менгеле

преди 6 години

Колко органи на нещастни бедняци е изтъргувал - не е истина !

19

Анонимен

преди 6 години

Станал милионер от трафик на хора.

18

Анонимен

преди 6 години

трафикант на роби и проститки

17

Анонимен

преди 6 години

Поредната турска лъжа. На турчин вяра нямайте