27

ognyanz

преди 6 години

На управляващите трябва да им е ясно, че парламента не им е даден за да си правят в него каквото си искат. Не може председателят на парламента да гони депутат, само защото иска (и то основателно) премиерът да се яви и да отговаря на въпроси. На Главчев му се наложи да научи това по трудния начин.

26

Анонимен

преди 6 години

ГЕРДЖИКОВ И ТОЙ БЕШЕ НАТИРЕН КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ

25

Го4о

преди 6 години

Само червени бесепари смятат, че Нинова може да обижда, лично и не съзнават, че това ВСЕ ПОВЕЧЕ ГИ ОТДАЛЕЧАВА от желаната им цел ВЛАСТТА!

24

същност

преди 6 години

Ако беше ОБРАТНОТО- на власт да е БКП/БСП и всеки ден ГЕРБ да торпилира нормалната работа с нелогични заяждания като на пазара, в момент, който е важен с ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, то и Президент, и Вицепрезидент щяха да отправят слова към опозицията, че действува ДЕСТРУКТИВНО в толкова важен момент за РБългария и че това е НС, а не поле за лични битки и обиди: и с това НИЩОГОВОРЕНЕ по махленски се пречи на фактическата работа, имиджа на РБЪлгария и се ОМАЛОВАЖАВА направеното от Правителството.

23

Така е,

преди 6 години

г-н Герджиков! Но в момента БКП/БСп се изживява както от от годините на атентата в Св.Неделя и смята ( след разбор с К.Нинова), че ВСЕКИ ДЕН някой от тях трябва да поеме "роля" на плюещ, за да СЛАГА ПРЪТ в колелата на работата на НС, да ПРЕЧИ по ВСЯКАКЪВ начин , защото вижда, че наистина се работи!Вината е и на Президента, че не взема отношение към откритите провокации, граничещи с тероризъм на БКП/БСП.Ако беше ОБРАТНОТО- на власт да е БКП/БСП и всеки ден ГЕРБ да торпилира нормалната работа

22

luckyman

преди 6 години

Естествено, че не го е нарушил! Оставката беше платен откуп към ултралеви маоисти и радикализирани османисти, за да оставят държавата на мира... ..Колко правилно е, ще стане ясно, аз лично мисля, че с терористи не се преговаря!

21

Стига толкова!

преди 6 години

Герджиков, започнах да не ти вярвам на компетентността. Оправда ген. Петров, оправда Главчев. Това ми прилича на подмазване на управляващите.

20

Анонимен

преди 6 години

Всички крадци и мутри на прехода в затвора!

19

Анонимен

преди 6 години

тоз пък вечния Нагаждач ,с демагогиите си умело лавира навсякъде - Е ,и ?за себе си е голяма работа -за народа си е НИЩО !

18

е убаво, ама

преди 6 години

..кога еди кифтеата, не рева!

17

безобразие

преди 6 години

Правилника не важи за комунисти и турци... ...както и законите за ромите!

16

Анонимен

преди 6 години

Не работи за разделението на нацията , умнико .

15

Н

преди 6 години

Айде всички позитански *** да се наредят за суджук, но само да го смучете

14

Анонимен

преди 6 години

Е, Герджиков има да си връща. Нали БСП го свалиха като Председател на НС. Сега, разбира се, ще е против. А иначе смятам че Герджиков е доста умерен и балансиран и не разбирам защо го плюят.

13

42

преди 6 години

Че то неграмотни редовно си гласуват, ьащото няма образователен ценз. То така и *** щяха да намалеят.

12

Шопо

преди 6 години

Лизиблизи продължава натягането...

11

Активист на БКП

преди 6 години

Важно е другарят Борисов какво смята !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам това изпражнение как е приятелчето му Великов който уби човек при катастрофа и после се правеше на луд, че не помнел нищо, а този задейства цялата адвокатска и политическа мафия, и го отърваха от пандиза. *** !!!

9

Анонимен

преди 6 години

Голям мухъл си професоре! Ето защо гоизбраха за служебен премиер. Нищо мъжко няма в това човече.

8

Анонимен

преди 6 години

Това вече почна да досажда на всички. Крайно време е десните да поведат хоррото, щото това... "центристи" и леви си е олеле.