35

до Отровиха бирата

преди 6 години

У нас наистина отровиха бирата , и причината е една-единствена : ПЕЧАЛБА !Предлагат се сложни , но ефтини химични комбинации с кодово название "бира".Бира в България НЯМА ! Има мно-о-о-го малки изключения.

34

Край

преди 6 години

Там алкохола не се насърчава като в България. Прекалено е обаче и това дето тук се надигат найлоновите бири от по 2-3 литра пред блока и по градинките е упадъчно и грозно. Алкохола у нас е прекалено евтин ш това не е толко добро.

33

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

И НЕ САМО ДАНЪЦИТЕ ЗА АЛКОХОЛ АМИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДАНЪЦИ СА ПОВИШЕНИ ПОРАДИ ЗАТЪВАЩАТА ИКОНОМИКА В ТУРЦИЯ ! ЛИРАТА ПОСТОЯННО ГУБИ СТОЙНОСТИ СПРЯМО ДРУГИТЕ ВАЛУТИ ! ЕРДОГАН СЕ ЧУДИ КАК ДА КОМПЕНСИРА ТОВА И УВЕЛИЧАВА ДАНЪЦИТЕ !С ЛОШАТА СИ ПОЛИТИКА ЕРДОГАН САМ ПРЕДИЗВИКА ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИГРАЧИ ДА ПРИНУДЯТ ТУРЦИЯ ДА ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ !

32

Турчина

преди 6 години

" ...този ги връща поне с век назад, големият вярващ фанатик."≠============+Ще ги върне не 1, а 4 века назад тогава вие ще сте роби

31

Турчина

преди 6 години

Бира пият турците с византийска душа, за щастие са все по малко, скоро за тях ще се произвежда метилов алкохол.

30

ВЪПРОС

преди 6 години

Алкохола в Турция не е ли забранен въобще ?Там карат само на дрога и бомби .

29

Анонимен

преди 6 години

най добрите ни месокомбинати са в разград и добрич и затова не гласуваха за местан който е човек на .....

28

Анонимен

преди 6 години

Ако направят джамия на казанка тогава ще ги призная. И минарето си е баш комин. Бренди от фурми ще е яко.

27

Анонимен

преди 6 години

До 28Не е точно така. Намира се по заведения но много трудно и е доста скъпо. Бира съм пил в Истанбул на 7 евро ..след 2 часа търсене.

26

Един българин

преди 6 години

До: SharkТака е, прав си. Религията винаги е била двулична.*** във всеки хипермаркет и виж турска бира Efes и турска ракия Yeni Raki.Не съм ходил в Турция, но много мои познати които са ходили казват, че можеш и свинско месо да си купиш. А статистиката е такава, че повечето турци пият алкохол, така че е нормално сега да си варят домашна бира.Свинското месо го ядат но много по-рядко, просто защото традицията е наложила агнешкото, но някои си ядат и свинско въпреки Аллах.

25

Отровиха бирата

преди 6 години

У нас бирата е целенасочено отравяна..Вземете проби от всички марки в магазините НЯМА НИТО ЕДНА ЛЕЧЕБНА.МНого имат спец токсични канцерогенни добавки.Иначе борат аот дълбока древност се ползва като живо профилактично лечебно питие.Прочиства вкл от тежки и опасни метали организма..В Киев отровиха милиони с зомби спец добавки към пивото..Включиха пси генератори и хоп

24

Shark

преди 6 години

Каква бира, кво пиво, кви 5 лв?? Ама техния алах нали не позволяваше алкохол беее? Ква станя тя тая? Е ми после пак ми кажете че религията им не е абсолютно двулична и безпринципна.

23

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнал болника Ердоган да щави народа си, скоро ще им сваля и гащите. Икономиката е зле, вдигна данъците с 40%, пари му трябват за да храни войската. Воюва с всички съседи, арестува умните и можещите, с кои ще ги замести? С ***, прости но верни, като наш Суджук ефенди. Ние се тътрим на последното място в ЕС, най-бедни, намаляващи, болни, ограбвани и лъгани. Българинът продължава да бяга от тук, само погледнете колко и какви хора заминават, майки с деца, всякаква възраст.

22

Анонимен

преди 6 години

" ...този ги връща поне с век назад, големият вярващ фанатик."========================Дали п0мията срещу него не е свързана с думите, които той напоследък произнася все по-често? Например: Пиндостан оказва активна финансова поддръжка на терористите от Идил. От вас до Сирия са 12 000 км. Какво правите там?

21

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ние като се наливаме до откат ,да не би да сме цъфнали.

20

До 38

преди 6 години

Може би скоро турците ще са малцинство в новата кюрдска държава.

19

Турчин

преди 6 години

Не е зле да потърсите и вие рецептата, че като станете част от Майка Турция и за вас ще важи данъчния закон :)

18

Анонимен

преди 6 години

а фейк новините ги накараха да ядат свински пържоли

17

пешо

преди 6 години

Турците вече съжаляват за Ататюрк и с право, този ги връща поне с век назад, големият вярващ фанатик.

16

Додо

преди 6 години

"Президентът Реджеп Ердоган, известен като много вярващ мюсюлманин..."Така де, крайно време е пълния Шарият да бъде наложен в Турция и да започнат да режат глави пред джамиите след петъчната одyпена молитва, както братята им в Саудия! Бурки, никаби, шамии, ибpици, връщане забраната да се използва тоалетна хартия, многоженство, насилствени бракове на малки момиченца с дърти дядовци и подобни благоденствия за Пуйкия!