28

Васил

преди 6 години

Три години работя на доунлоад фестивал в парк донингтон англия,няма такова шоу,няма такава музика,няма такова изживявяне,рокът е вечен,мир на праха на великият музикант!

27

Фен

преди 6 години

R.I.P.

26

Бай Иван

преди 6 години

Аз бях и в Белград и следващата година в София ,не мога да ги опиша трябва да се види това ще ми остане,не съм пропуснал рок концерт и на Диип Пърпъл,Много,видях Рони на живо в Каварна ,видях и Ози ,велики са безсмъртни, обичам и джаз,и ФС Б, чалгаджий не понасям на 54 год съм добре че дойде промяна

25

Бай Иван

преди 6 години

Много ви моля чалгаджий ,хора с нисък интелект да не коментират,имайте малко срам от Господ,гледайте си Гришо ,слушайте си чалгата и по далеч от тука.На такива като него паметници да се направят бог да го прости,такива като него не умират , благодаря на Господ че го видях два пъти на живо

24

ac74dc

преди 6 години

Бях на концерта им в София, стадиона се тресеше и всички пееха песните им, стари и млади. AC/DC са институция!!!R.I.P. Малкълм, Бон Скот те чака на по добро място...

23

Манолски

преди 6 години

Един рошляк по-малко ;)

22

Анонимен

преди 6 години

Aце - гръмотевичка - деце! Най-твърдата банда, която е имало някога!

21

велики са

преди 6 години

Не знам друга група така да се раздава на сцената!И на всичкото отгоре са и страхотни музиканти!Бог да го прости,беше ГОЛЯМ!

20

Weishaupt

преди 6 години

Велики! Благодарение на тях, човек може да се почувства човек, а не бот. Друго не искам да казвам. Ще си пусна Highway to Hell (live) в негова памет. Има жестоко видео от техен концерт в профила им в ютюб. До 3: Я не ползвай думички, на които не им знаеш значението.

19

DreamTheater

преди 6 години

Бог да го прости!AC/DC вече няма да са това ,което бяха.

18

Дедо Ви Пич

преди 6 години

Рокът ни правеше духовно свободни , докато живеехме в соц. клетката с телени огради и картечници по границата...Сега Чалгата прави зомбита, които искат да са мутаци и курваци...Ще надуя Хел Белс и Ще син сипя едно голямо уиски в памет на Малкъм...Рок ин Пийс, бро!

17

Станислав

преди 6 години

Почивай в мир AC/DC forever

16

Анонимен

преди 6 години

Слушайте си чалгата щрайкайте с пръсти и викайте времето е наше. Да времето е ваше Ама всичко останало е наше. Така си казваха тези дето ви караха да скачате и ви завряха на кучето под опашката.. По добри групи от тези които изгряха през 70-те години никога повече няма да се родят. Сега се раждат недоносени дето повтарят едно и също и си мислят че правят музика. Музиката трябва да излиза от сърцето и душата а не от краката. Светла му памет бог да го прости.

15

.

преди 6 години

до 3:Сатанисти за мен са ***, които пораждат негативизъм и проклетия при общуване с тях.Та по моята логика ти си такъв.

14

Анонимен

преди 6 години

Rock In Peace !

13

Анонимен

преди 6 години

AC/DC ми дадоха рок светлина,когато всички ***'аха кючеци и щракаха с пръсти на глории, сашки, прашки, бомбашки...и всякакви халтури.

12

Анонимен

преди 6 години

Малкълм - гръбнака на AC/DC. Всеки, който е запознат с рок бандите, знае че втората или "ритъм китарата" е основата, вътъка на групата,опората на фронтмена и соло китарата. За мен лично Малкълм беше перфектния "часовник" на AC/DC. Мир на праха му!

11

Анонимен

преди 6 години

До BurzumЗащото не са те питали.Не могли да те намерят в Студентския град.

10

Румен

преди 6 години

Велик музикант!Велика група!Светла му памет!

9

до 3

преди 6 години

Какъв сатанист бе,****льо,това е един от ВЕЛИКИТЕ рок музиканти!Тази рокмашина,АС/ДС създаде епоха в музиката!Аман от силиконови чалгаджии с промити мозъци!!!