43

СатаНАТО™

преди 6 години

Иво Христов не се е извинил, не се заблуждавайте.Той само каза, че се е изпуснал. Изказал се непремерено...Демек издал се е какво мисли и как му харесва да си мисли за българите.Полуруснакът само куршум в тиквата го опрая.

42

№ 42

преди 6 години

ОСТРА - така ли се казва вече на невъзпитаната, неграмотна, неинтелигентна жена, която няма място в парламента?

41

До N:28

преди 6 години

Йончева и Нинова казват истината,а за партията на Винету от истината боли много.

40

Патриот

преди 6 години

Винету подаде ли си оставката като заяви, че народа ни е:"лош матрял и че трябва да се върже на къса каишка,та по-лесно да се управлява".

39

ЛЮБО

преди 6 години

До Анонимен: ДО КЪДЕ СТИГНАХТЕ - ДА СРАВНЯВАТЕ ПРОФЕСОР С БЕЗМОЗЪЧНО ДРЪНКАЛО , ДОНОСНИК НА ДС. ГРЕШКАТА НА БСП Е ,ЧЕ НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА НЕ ПОКАЗА НА ЛАЕЩИТЕ ПО АДРЕС НА ХРИСТОВ ,ЧЕ ВСЕ ПАК ТОЙ НЕ Е ЧЛЕН НА БСП. А , ГЕРБ ,ПОНЕЖЕ ГИ УПРАВЛЯВА ПРОСТАКА -КРАДЕЦ ЦВЕТАНОВ , НЕ СЕ УСЕЩАТ ,ЧЕ ИМ СЛАГАТ ДИНЕНА ***. ИВО ХРИСТОВ СИ Е ПРАВ ,ЩОМ КАТО "НАРОДА "ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗДИГА И СВАЛЯ БОРИСОВ НЯКОЛКО ПЪТИ И ВСЕ ТАЯ.

38

ЛЮБО

преди 6 години

До do35 PARLARE: ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРЯТ СМИСЛЕНИ НЕЩА В ПАРЛАМЕНТА , НО НЕ ТАКА МИСЛЕХА СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ТА , ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ , НАРЕД С ПРОСТОТИИТЕ И МРЪСОТИИТЕ ,КОИТО НАПРАВИХА В ПОСОЧЕНИЯ ПЕРИОД ,ГЛАСУВАХА В КОНСТИТУЦИЯТА ДА ВЛЕЗЕ ЧЛЕН ,СПОРЕД КОЙТО НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИКАЗКИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА СИ КАТО ТАКЪВ. МИСЛЕХА ,ЧЕ ЩЕ СА ВЕЧНО НА ВЪРХА. АМА ,НАРОДА ИМ БИ ШУТА КЪМ СМЕТИЩЕТО.

37

АЗ

преди 6 години

До Анонимен Е,тя мръсотията и /на БСП/до голяма степен се прехвърли през тези близо 30 години в клиентелистките партии от рода на СДС,ГЕРБ и др. подобни минали през различни етапи в "управлението" на териотрията.Нали по-голямата част от членовете им са бивши членове на още по-бившата БКП?

36

Анонимен

преди 6 години

БСП е най-мръсната партия в цялата история на България.

35

Анонимен

преди 6 години

Жалко! Данаилов успява да заличи всички добри спомени от кариерата си като артист с политическите си изцепки!

34

и още за ДУМИТЕ

преди 6 години

"...Внимавай, горди думи като казваш..Те носят дълги, лъскави ботуши, те стъпват гордо и не чуват, НАЗАД като ги призовеш;..."( прекрасният превод на Кръстан Дянков+)Нека да подбираме думите, от тях зависи много: особено в Парламента, Президентството, в Държавата и в Света.

33

do35 PARLARE

преди 6 години

Имате право: Парламентът е за говорене и слушане; но трябва да говорим СМИСЛЕНИ неща, не като на женски пазар( приказка да става..) Думата е като жива- може да направи човека ПО-ДОБЪР или да го смачка( който говори, и който слуша). Да се стремим да правим хората по-добри:".. Едната стъпка е РЕШИТЕЛНА, превърната на ДУМА; но ние някак предварително броим"плюс, минус, сума: спасяваме си гордостта( и този път измислена..")"... КОгато е ИЗРЕЧЕНА, Думата започва да живее.."

32

Анонимен

преди 6 години

ЦВЕТЕЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ ПЪРВА, ЗА ДА СЕ ДАДЕ ПРИМЕР.ЖЕНИТЕ, КОИТО Е ИМАЛ БОРИСОВ СА ДВЕ. ПЪРВАТА Е ИЗБЯГАЛА С КОМШИЯТА, ВТОРАТА Е ЖЕНАТА НА СЪЩИЯ КОМШИЯ.ДРУГОТО СА СИМИТЛИЙСКИ РАБОТИ.

31

Ай,ай

преди 6 години

Абе, остра е мадам Цвета.Поведение хулиганско,език- грубиянски.Съвсем противопоказно за жена. Не я наричам дама,тъй като не и подхожда. Лош избор на ГРОБ. Нямат подходящи кадри. Изчерпани са,а и много резили пожънаха.Тук гейт,там- гейт. Партия ГЕЙТ . И стига вече с извадените от бедните ви речници- ***,червени ***,убийци и прочее. Та,по този повод може да се говори и за сини ***,гербегейци,и още и още...

30

Един от Северозапада

преди 6 години

До Данаилов.До колкото си спомням, Оня, с половината роднини , назначени в общината в Хасково също не му приехте оставката? А ако знаете в Габрово в общината и службите чии роднини са.....Но там не пипате, а и не смеете да говорите за това, а?Служах Борисов , за жените в живота му как се оправдава за Цветелина, но тогава, всичките ВЕИ-та, минаха през нейната банка за кредити, и това ако е случайно.....

29

parlare

преди 6 години

Мъжете, като не могат да слушат, да не стават парламентаристи. Парламентът е да се говори (и да се слуша). Думата това означава. Който няма аргументи и убедителен език, вероятно има други качества. Да си търси съответното поприще. Уменията се формират с години и трябва да се четат повечко книги.

28

Данаилов.

преди 6 години

Остри булки са Нинова и Йончева, надпреварват се коя ПО'- наопъки да приказва.Мъж трудно ще ги издържи да ги слуша. И Сендов нямаше! Бил ми е Ректор: щеше да им удари звънеца! Трудно се издържа на кривотията им.( затова ли получават големи заплати..) Колкото до И.Христов и оня с хитлеристката униформа- РАЗЛИЧЕН аршин въвеждате; оставки за ГЕРБ, за БКП?БСП- лавирате и измисляте "смекчаващи' обстоятелства.. Че и Президента подвеждате.Затова хората не вярват на БКП/БСП- същата остана - наистна е

27

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До варкаНа избори няма да ходиш, а можеш да марсуваш по форумите. Когато един човек не ходи да гласува и да го бият и да го е..., няма право да се оплаква и плюва!!

26

Бъди красива и мълчи

преди 6 години

Госпожо Караянчева, излагате се! По-добре не се пробвайте в нета, че ще се надъхате и в понеделник ще ви чуят в НС-то. Няма да сте на хардрок концерт все пак. Така ли се отблагодарявате на Светата Двоица?

25

Анонимен

преди 6 години

Хе, Христов се бил извинил. Ами и Антон Тодоров се извини, ама напусна, нали?

24

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

18Личи си деструкцията, която е обсебила БСП и нейните активисти по форумите. Тя Караянчева не е влязла в длъжност, ти оставката и искаш! Альооу един човек от вашите да подаде оставка поне от кумова срама, оня къв беше Дебилов.. Марешки няма да влиза в парламента докато този интеУктуалец не си подаде оставката.