16

Анонимен

преди 6 години

Жална му майка на превозвача! Или говоря небивалици?Ако жена ми беше вътре щях да ги съдя за милиони.По европейски.

15

анонимен

преди 6 години

В София, човешкият живот е най скъп - строят се най много пътища и жертвите са най малко като процент. За да бъдеш националист в България, трябва да се раздаваш.

14

Синедриона

преди 6 години

Ние подготвихме, платихме и получихме органите. Защо не оставите МАФИЯ да ни продава плацентата , както преди?Ние просто искаме да живеем вечно.Избирайте! Плацентата или живи хора?

13

Синедрион

преди 6 години

Щом не искате да давате плацентата ще взимаме органи по втория начин.

12

Ювкони - Потърпевш

преди 6 години

Това пак ли са Юнион Ивкони - повече никога няма да се возя с тях. Последното ми возене с тия психопати, щяхме да се блъснем до Златна панега. Автобуса едва избегна удар - на косъм беше... да не говорим как закъсняват. ДОРИ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ - ТОВА СА РЕАЛНИ СЛУЧКИ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ИВКОНИ!

11

Българина

преди 6 години

Защо се карат пострадалите в софия? Защото северна България герб я оставиха освен без магистрала и без болници. Най добре северна минава към Румъния, а южа към турция . Сигурен съм че така всички ще са доволни. Но като те управлява 5 г президен и 3 мандата партия която дели страната на две е така. Точно като италия на северна и южна които нямат нищо общо вече

10

Българина

преди 6 години

Слепи хора без колани, нали ви е ясно че при удар хората не могат да се предпазят защото не виждат. Една ръка на лицето не могат да сложат. Слепи хора задължително с колан. Но в случая мисля че инфрастрултурат лоша видимост и навлизане в насрещното

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво са виновни те че се прие увеличаване на максималната скорост?--------------Максималната скорост е увеличена само с 10 км/ч и само за леки автомобили.Айде като не разбирате да не коментирате.

8

Анонимен

преди 6 години

Автобуси без колани вече не съществуват в природата, ако не сте разбрали...

7

Бау

преди 6 години

Ужасно :(

6

Анонимен

преди 6 години

Колани, в това е проблема, ако имаха колани, щяха да имат шанс.

5

Анонимен

преди 6 години

Нямаше ли изисквания за възрастта на превозните средства- таксита , автобуси ала-бала.

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно кога са вдигнали максималната скорост на извънградски път? Или просто трябва да се напише нещо?Просто трябва да се забранят със закон използването на автомобил над 15г възраст и товарни/пътнически над 10г. Това са ковчези!

3

Анонимен

преди 6 години

Интересно дали някой от правителството ще поеме отговорност за тази катастрофа, а всъщност и убийството на тези хора? Какво са виновни те че се прие увеличаване на максималната скорост?

2

Анонимен

преди 6 години

Собственикът на фирмата е от пернишките суджуци. Първо го уредиха да източва чрез транспорт, една местна фирма за трансформатори. После чрез общината и измислени превози с десет дръгливи буса, се случи това. А причината за трагедията е видна от снимките. Стар товарен микробус, трансформиран в пътнически, или поне преоборудван в пътнически, със зле закрепени седалки за пътниците, които са са изкъртили при удара. Кой, кой, кой узакони подобно творение?

1

Анонимен

преди 6 години

Да се въведе задължително ползване на колани в автобусите!