21

qazxsw

преди 6 години

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условияОт къде на къде ще се съгласявам на некакви ваши условия , вие трябва да се съгласявате с мойте условия , като разглеждам сайта нищо не използвам , вие давате ли ми пари като си бутате непоисканите бисквити.

20

42

преди 6 години

Пропуснахте да споменете, че ще бъде населен с ислямисти, на които Сорос ще отпуска помощ по 2000 евро на месец.

19

Анонимен

преди 6 години

Да едни мили хора пеят старите песни мили хора каквото повикало това се и обадило поздрави за тях *** лични

18

Анонимен

преди 6 години

Дано скоро има и космическа мисия, която да даде възможност на ромите да колонизират Сатурн.

17

Интересно дали,

преди 6 години

живущите, требва да имат подготовка за оцеляване на море, напускане със спасителни средства, пожар и т.н. Ако плаващото съоражение се "отскубне" и почне да дрейфа из морето при буря примерно????След като плава-ще има ли екипаж или всеки ще прави каквото си иска? Какво ще правят при 10м вълнение или ако се отскубне една част от града? И куп други ако, от правен характер. В Холандия е друго, там са плаващи върху слаб грунд или речни за едно семейство-там времето не е като в морето

16

Анонимен

преди 6 години

Да хващайте бежанците и да строят

15

Анонимен

преди 6 години

Това е само за тузари.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12В Холандия може - имат опит а и от векове се борят и отвоюват територия. Докато в бойколандия сме загубили много повече територия!

13

Анонимен

преди 6 години

Ако някой иска на чужд гръб (този на земното население) да си реализира безумни, никому ненужни и замърсяващи и без това замърсения световен океан, проекти, да си намери планета, която да позволи манияци да я унищожават. Ако така искат да се увековечат, ще бъдат поредният пример на ХЕРОСТРАТОВА СЛАВА.

12

Анонимен

преди 6 години

не го сравнявайте с цената на кораби - това не е кораб. Най-вероятно ще е система от понтони завързани един за друг. Нищо особено. В Холандия вече ги правят масово и цената на една плаваща къща е по-малка от цената на това да укрепиш земята там и да строиш къща отгоре

11

Анонимен

преди 6 години

Изключително ценен за човечеството на Земята проект! Решава проблема за идиотското пренаселение и необуздаема бедняшка раждаемост, проблема за върлуващия глад в 60 % от населението на Земята, плроблема за необразоваността и дивашкото съществуване на милиони хора, за сушата, която унищожава животни и растения,защото "хуманно развиващото се човечество""НЕ МОЖЕ" да осигури вода,то осигурява бесен разкош на кръвосмучещите човешки изчадия, ... Та затова ПЛАВАЩИЯТ град ще реши жизнено важни проблеми.

10

Анонимен

преди 6 години

Нещо да не сте объркали броя на нулите ? Според това което съм чел цената само на едно островче без застрояването от архипелаг " Свят" до Дубай струва 38 милиона $ като на всичкото отгоре нещо нямало достатъчно мераклии.

9

Селянин

преди 6 години

Време е освен сушата да окензаме яко и океаните естествено за пари, капитализма е най-справедливата система.

8

Анонимен

преди 6 години

150 млн, ми се струва много малко, потърсете в нета каква е цената на един пътнически кораб за 3000 души , доста занижена е тая сумичка за цял град.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно ! А, тоалетните направо в океана ли ще се изливат ?

6

радеВ

преди 6 години

ПЪК НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ОТ БЪЛГАРИЯ ПУСТИНЯ

5

Анонимен

преди 6 години

Лелее ащо това се направи в България, с нашето качествено строителство, ще заличим държавицата ни от картата на света.

4

Анонимен

преди 6 години

Дано мястото се нарича "голямото тихоокеанско боклучено петно", където човек може да ходи по водата, че даже и да се катери.

3

Анонимен

преди 6 години

Защо изтрихте първия коментар? Нищо нередно нямаше в него!

2

до 1

преди 6 години

Определено, не са! Може би миниатюрно жилище ще струва толкова. ЦЕЛ: Оцеляване на богатите. Но никой не е в състояние да предвиди точно вида на екокатастрофата, която ще се развихри.