70

Анонимен

преди 6 години

Да работи Суджука.Здрав е като БИК.А не само да краде и да ми дава акъл.

69

Анонимен

преди 6 години

До Има изход - 1Поне за неквалифициран и нискоквалифициран труд, работна ръка има колкото щеш!---------Ако ставаше така, светът още щеше да е робовладелски.Историята е доказала, черобът не може да произвежда толкова много итолкова качествено, колкото съзнателният наемен работник. И социализмът го потвърди.

68

Има изход - 2

преди 6 години

Ако въведат принудителен труд за тези категории хора, за които пиша по-долу в коментар 70, бъдете сигурни, че по-младите от същата социална група ще започнат да ходят на училище с цел да завършат поне средно професионално образование.Когато човек има образование и професия, той е в правото си да претендира за достойно заплащане. Останалите трябва да заслужат с труда си хляба, който ядат те и децата им, чак след това да предявяват претенции!

67

Има изход - 1

преди 6 години

Поне за неквалифициран и нискоквалифициран труд, работна ръка има колкото щеш!Само трябва да спрат помощите, а детски надбавки да дават само за две деца на плащащите данъци и само за едно дете на онези, които не плащат такива и не са се осигурявали поне една година преди да станат родители.После да въведат принудителен труд за онези, които имат деца, а също и за тези, които нямат доходи, спестявания, ренти или някой, който да ги издържа със средства, чийто законен произход е доказан.

66

Анонимен

преди 6 години

За тия пари - толко

65

Анонимен

преди 6 години

Да работят робите

64

Бедно българче

преди 6 години

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ МИНИСТЪР У БЪЛГАРИЯ ...ИСКАМ ДА БАЧКАМ У ГЕРМАНИЯ ИЛИ НА ЗАПАД ---ЗА ДА ВЗИМАМ , КОЛКОТО ЧЕРВЕН БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР /..АМА КВАТО МУ Е ЗАПЛАТАТА ОФИЦИАЛНО --БЕЗ РУШВЕТИТЕ.../ЩОТО НА РУШВЕТИТЕ ...НЕ МОоОМЕ ДА ГО СТИГНЕМЕ ...ха,ха,хааааааааааа....

63

А бе

преди 6 години

Какви са тея глупости-работна ръка има в изобилие!Има едни,дето се плодят като за световно,но имат специфични изисквания към труда.....Просто е нужен подход,според мат'ряла.

62

българина

преди 6 години

освен ако следващите 10 г не ни управлява гроб. това обаче не е възможно в условията на европейската демокрация, където 80 процента решават вместо 20 те. така всичко е ясно. закриваме държавата след 10 г, който иска да хваща пътя или пък да смени бюлетината

61

Чорбаджия

преди 6 години

И без това парите ми не са в ***, изнасям се и аз за радост на електората . Разбира се изнасям и каквото е останало тук . :) Нали и в Германия ще ми трябват пари . Приятно миене на чинии в ЕС .

60

браво

преди 6 години

До ром,пак е добре,поне ще отидете до работното място,щото сега българите и това не правят,и не получават 500,ами 500 умножено по 10

59

Анонимен

преди 6 години

Какви сфери.Е гати тъпата новинаТо в БГ.има една единствена сфера .Това са Услугите.Всичко което е работа у нас е пазачи, търговци и продавачи,чистач-чистачки,Бакшишаджий,Офиси и бизнес центрове,шофьори,пронститутки,Чиновници,министерства,военни,полицай,сутеньори,измамници,политици,партий,депотати,строителство-всеки е майстор и разбира от всичко,автомонтьори сервизи,магазини и т.н.

58

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

Ами намерете си балами да ви строят "капитализЪма ,бе....НАЛИ ВЕЧЕ ПОСТРОИХМЕ "СОЦИАЛИЗъМА"...ХА,ХА,ХАААААААААА.....АКО НЕМА ХОРА И СПЕЦИАЛИСТИ ...ВИКАЙТЕ КИТАЙЦИТЕ или АРАБИТЕ!!!/.Те , точно -- ще ви задоволяват../

57

студента

преди 6 години

Чак след 28 години се замисляме как да се спре изтичането на работна сила и високообразованите млади хора от България и да мислим за образование здравеопазване икономика култура (дето ги нема) интеграция на тъмните сили раждаемост и прочие но времето тече без да пита а ние на къде ?

56

Анонимен

преди 6 години

Да бачкат маймуните,да станат на хора.Мигранти и виетнамци.Но за 500лв и те няма да ви работат.Ромите са алтернатива,ще разчитате на тях.

55

Анонимен

преди 6 години

До ********стаИ!!!!! Множествено число на СТАЯ е СТАИ!!!

54

ром

преди 6 години

Нема ядове ние ша бачкаме за 500. Ша идеме да спиме на работа да поцапаме малко и ше ни плащат

53

Попо

преди 6 години

Не вяевам ! Според мен ще направят минималната 800 лева и хората ще почнат да работят. По скоро може черния етнос да почне да бъде търсен

52

Анонимен

преди 6 години

До богат и умен бизнесм Ти добре ще внесеш но да не те изнесат теб напред с краката?!

51

Анонимен

преди 6 години

....в армията,така наречена , в БГ вече е така......няма балъци да искат да ги правят на луди за 300 евро на месец... :)))) .... ама иначе за генерали местата са запълнени....защо ли.... ???? :))))))