19

Страдам

преди 6 години

Много ми е мъчно, даже ме е яд! И Зимбабве ни изпревари. Хората там не са маймуни, след като разбраха, че една хиена иска да ги прецака. А ние тук, що за вид маймуни сме, за да търпим толкова години тарикати маймуни да ни пият кръвчицата?!

18

Komentator

преди 6 години

Преведена статия от чужди медии. Оригиналът се казва: Gucci Grace Mugabe- the woman at the heart of Zimbabwe's coup crises. Смятам, че е редно поне да отбележите, че е взаимствана информацията от чужд труд!

17

Танев

преди 6 години

Номер 8, Вие били ли сте някога в Африка. Сигурно не. Отидете в Гана, за да видите, как същите тези черни, са въздигнали държавата си. Е, има воини режим.

16

Танев

преди 6 години

Роберт Мугабе е лежал дълги години в зтворите. През това време се подготвя и завършва 6 висши образовяния. Някога бе ляв функционер, но с времето, вероятно се е прочменил. На 90 години , отдавна да е в пенсия.

15

Анонимен

преди 6 години

Ние ли сме виновни,че там сексът не спира и ония правят деца като зайци?Практически там почти няма момиче над 12 години което да не е бременно.Мъже които носят скъсани *** имат по 10-15 момичета и жени.Истински порно клуб.Нали си представяте за какво клатене става въпрос?Яко секс,през останалото време или правят революции или дъвчат стимулиращи либидото растения-нещо средно между виагра,*** и амфети.И после ние сме расисти че те се счупват от секс?

14

Анонимен

преди 6 години

Алчна кyчка и изкукала пенция.Класика.Борец,борец ама каквото е било преди 60 години когато на тоя са му са се възхищавали не е като сега.Бедните разбраха,че богатството и бедноста не зависи от цвят на кожа.

13

Реалист

преди 6 години

Демокрация му е майката.Друго няма.Демокрацията завладя света както английския език и долара.

12

jk

преди 6 години

все едно четеш сценарии от филма "Планетата на маймуните"

11

муспи

преди 6 години

Така другаре в дяволо яхве - да си говорим за Африка, за да не става дума за изчезването на Европа!

10

крадливи сте бе

преди 6 години

Русия строи 50 километра ограда за 3 милиона долара в Крим ,а Борисов 100 километра за 200 милиона!***

9

Анонимен

преди 6 години

8.Написал си пълна глупост за западните колонии.

8

Анонимен

преди 6 години

Африканците никога не са създали държава...Това показва какво им е нивото.Те са като комунистите - винаги искат наготово и после разграбват и рушат.

7

Анонимен

преди 6 години

Африка не влиза в плновете на великите сили, оставени са сами да се оправят с глад, болести, мизерия. Там един живот не значи нищо.

6

Анонимен

преди 6 години

Дори в Африка такова политическо онаследяване е неприемливо. В България обаче то е факт. Българските комунистически кланове са монархистични. Какво да кажем за: Станишеви, Бокови, Заякови (Пирински), Луканови, Буруджиеви, Добреви, Заркови, Томови... Все кърваво-червени болшевишки кланове и наследници на масови убийци и садисти, които и днес са във властта.

5

Анонимен

преди 6 години

Среща с Путин,ежене ,снимки,бил против руските санкции ,хахахах и на сутринта АДИОООС АМИГО,не жена му,Путин му изяде главата.Това да е пример за нашите натегачи,да знаят какво ги чака ако са заиграват с маника

4

наблюдател

преди 6 години

Не случайно Милена изпя за него " Робърт, Робърт, аз никога няма да бъда със теб....

3

Анонимен

преди 6 години

Все едно раказват историята на герб. И там пълно с държанки и лоши ченгета

2

Тео

преди 6 години

Демокрацията е угодна на политиците тогава и само тогава, когато имат мнозинство - Шарл де Гол. Всичко друго е алабала. Ако за народа има зрелища и е оставен в нищета качеството на живот е на второстепенно място. Един буден народ р търсещ достойно съществуване винаги ще намери начин да превъзпита сатрапите, било то да ги направи с една глава по -къси.

1

Анонимен

преди 6 години

И да триеш и да не триеш това е истината!Хахаххаха