20

Анонимен

преди 6 години

А аз винаги съм се чудел откуде е дошъл Плевенлиев. Предполагам планетата се казва Роспле. Тяхната раса се отличава с възможност за съществуване в паралелни реалности.

19

историк

преди 6 години

До 19Да бе да има кислород на буци!

18

Анонимен

преди 6 години

имало дори и кислород.

17

до край

преди 6 години

Много са ,но се знае,че не са безкрай.В математиката има числа в период-дълги редици в някои от които цари порядък в други пълен хаос,някои са безкрайни.Да не те очая,защото и аз съм оптимист но има и такива безкрайни в които не може да се появи например числото 9-стряскаш факт нали! С две думи Земята може да се окаже единствена,дори всичко друго да е безкрайно.

16

историк

преди 6 години

Космическата радиация слага непреодолима бариера пред човека да населява други планети засега. Докато не се измисли някакво средство за елиминиране на този фактор, всички мераци за космически пътешествия са в сферата на фантастиката. Иначе казано, с всички средства за защита, след максимум 2-3 години в космоса, за човешкия организъм следва смърт.

15

шматка

преди 6 години

До 9Масата има отношение към плътноста на атмосфепата но диаметъра не влияе на атм.На Юпитер с в пъти по голяма маса и диаметър вилнеят най страшните бури.Топлината се задържа от атмосферата а не от озоновия слой.

14

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

И още един пропуск. Днес.бг не трие коментари (някои от тях) които са на латиница! Тенденциозно насочване на аудиторията в определена посока!

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Никъде в общите условия за ползване на форумът, няма точка за забрана на обиди към трети лица и за лъжлива информация, което е НЕДОПУСТИМО!!!

12

12

преди 6 години

11- ти, и на Ганимед атмосферата е предимно от кислород, а там засега живот не е открит. Всъщност за най-ранните форми на живот на Земята кислородът е бил отровен.

11

Анонимен

преди 6 години

Момент, КИСЛОРОД??Кислородът се насища в атмосферата само при наличие на живот!

10

До седем

преди 6 години

Съдейки по това какво причинява нашият маймунски разум на планетата - разумът може да се окаже глухо депо на еволюцията.

9

до шматка

преди 6 години

Ами "масата е 8 пъти по-голяма от тази на Земята", предполагам, че и диаметърът е доста по-голям, затова има такива разлики от светлата до тъмната част. Ако няма и озонов слой за задържа топлината от едната страна, а да предпазва от другата...

8

Анонимен

преди 6 години

ДАНО турската пр.каза не я достигне

7

Край

преди 6 години

Само казвам - Звездите в галактиката ни - Млечен път се изчисляват на между 200 и 400 МИЛИАРДА. А колко са пък галактиките никой не е изчислил. Демек планетите като нашата са сигурно няколко десетки милиарда барем. Та какво са открили не знам?!

6

Анонимен

преди 6 години

Това значи, че извънземните на тая планета са още на етап пещерняци живеят в пещерите за да не ги опари Слънцето. А пък ние си имаме дори атомни ракети и либерали хак да име е.

5

шматка

преди 6 години

Що за фантасмагории.Как планета с атмосфера може да има такъв огромен дисбаланс в температурата.2300-до отрицателни.Невъзможно е.

4

Ян Бибиян

преди 6 години

Щом имъ хатмосфера, веднага отлитам на бордъ на хиуядуетнию скакауец. Дауаверата трябва да са върти.

3

Flat-earther

преди 6 години

Ще ми се да се върна в школото, да направя физичката барлива.

2

Zyklon B за вас

преди 6 години

С тия бюджети де прибират от доения данъкоплатец, могат да заключат още от сега, че съставът на атмосферата на новия свят е от райски газ.

1

Пътник

преди 6 години

Приятен път хахаха