12

mm

преди 6 години

Нов американски балон . По скоро стар който продължават да надуват. Нямат физически активи за един трилион , а дори и с умствените са далеч от тази цифра .

11

Анонимен

преди 6 години

В Бг в последните години тази марка я имат/ползват/ купуват хора, които: 1) имат комплекси и търсят изкуствен авторитет - нещо като силикон за самочувствието; 2) ползват служебен апарат, защото работят в някоя американска компания, която по политика е вързана с Apple; Не казвам, че устройствата са лоши. Напротив. Просто тук са с изкуствено напомпани цени и никой извън горните две групи не би се закачил. Явно първата е достатъчно многобройна....

10

Купи го

преди 6 години

Като почне да пере и готви този телефон,тогава ще го купя.Голема истерия за една пластмаса.

9

Девил

преди 6 години

Нормално - това е най-добрата марка телефони, с най-качествената операциционна система. Това са висок клас телефони за хора, който могата да си позволят такава покупка. Па прошляците нека да си карат на Андроид - взе пак трябва да има и ОС за простолюдието...

8

Анонимен

преди 6 години

До Румен - с това мислене е ще си беден цял живот ...

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Имал-дал.То реално и телефон не ти трябва. Реално в 99% от времето не говориш по него.,

6

Анонимен

преди 6 години

До РуменОсновната функция на телефона е да можеш да се обадиш. Ако толкова много имаш нужда от ползване на други функции, то не е задължително да даваш толкова пари, при положение че има на пазара достатъчно други телефони, а дори и по-стар модел от същата марка.

5

Румен

преди 6 години

Пишете пак глупости.Да си купиш телефон,дори айфон 10,ви струва една кутия цигари на ден.Заедно с план към оператора.Една кутия цигари на ден.Толкова.Толкова е "скъп",престижен,респект,имидж и останалите написани глупости.В момента в Германия, минималното заплащане на час е 8,84 евро.В България няма да е толкова и след 20 години.

4

Анонимен

преди 6 години

Както се казва за 1150 $ телефон, то се чудиш утре дали няма да излезе модел за 1500 $ с безплатно приложение откъде да си купиш тоалетна хартия от само 20$ за iScat.

3

Анонимен

преди 6 години

Спомням си през 2010 година когато Газпром достигна пазарна капитализация над 400 милиарда долара какви високопарни заглавия излезнаха в казионните руски медии и подчинените им български как великият Газпром най-късно през 2015 ще надхвърли 1 трилион долара и ще бъде най- голямата и най-мощнта компания в света. Днес плондера Газпром се сви десет пъти и сега капитализацията му е малко над 40 милиарда.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако има недостиг на бъбреци за трансплантиране, може и 2 трл да стане.

1

Може, може

преди 6 години

Като има абдали да купуват айфони.