6

бай Митю с кофата

преди 6 години

Сега от ФИФА как ще върнат рушветите от италианците взети в аванс?

5

А да

преди 6 години

Хляб и зрелища още от времето на Римската империя.Топка се търкаля,хиляди балъка викат,малцина тарикати прибират милионите,нищо не се променя...и така хиляди години наред.Ценни ресурси на вятъра,времето си заминава,същия цирк ще оставим и на нашите деца,ще са си същите промити роби като нас,цял живот ще бачкат на богатите и ще им подаряват спечелените с пот пари,вярвайки че така трябва да върви света по-вина на техните промити родители.

4

gst

преди 6 години

Голяма работа друг ще спечели не може все големиъе сили дапечелят.

3

Анонимен

преди 6 години

To затова само западни спортисти се лансират, защото бизнеса иначе ще загуби пари. В Швеция ще нараснат продажбите догодина.Най-смешни са с допинг пробите в другите спортове. И сега ще разчистят всички щангисти, белким някой от щатите влезе в челната десетка.

2

Анонимен

преди 6 години

"Според бившия президент на местната футболна федерация Франко Караро загубите ще са от порядъка на 1 милиард евро.Тия затова ли си бяха купили съдията на полуфинала на световното 94г. ?

1

мдаа

преди 6 години

Пръст в отпадането на петлите имаме и ние.В този ред на мисли, нека си припомним днешната дата 17-ти ноември, но през 1993г. какво се случи на стадион "Парк де Пренс".На терена имаше много принцове, но Емил Костадинов засенчи всички.Българи юнаци!