65

Анонимен

преди 6 години

Качени са 135 коментара.68 от тях са налице, 67 липсват.

64

Анонимен

преди 6 години

всеизвестно е че повечето диви видове не подлежат на опитомяване.

63

Сменете си заглавиет

преди 6 години

Аз не съм майка-*** на социални помощи, за мен е обида да ме принизявате с нискообразована прослойка от обществото, която си зарязва децата. Да решиш да родиш дете и да го захвърлиш като ненужна вещ, да го подмятат по домове, да го изнасилват, да се гаврят с него е сериозно престъпление. В 21 век една нежелана бременност може да бъде прекъсната. Да, заглавия като това правят срамно да се наричаш българин. Скоро ние ще сме малцинство, нима не разбирате...

62

Денис

преди 6 години

След няколко дни хората разбрали в коя държава са и колко детски ще получават .... и следователно с светлинна скорост АУТ от тази *** държава xaxaxaxaxa

61

Анонимен

преди 6 години

Тия са се видяли в чудо. Това е. Разбирам ги хората. Имали са добро намерение, но... действителността е съвсем друга. Всеки би се уплашил.

60

Анонимен

преди 6 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЪЧЕЗАРНИ ХОРА И ДВАМАТА! ВИДЯХ КЛИПА А ТОЗИ Е ЧИСТО БЯЛ НА ТАЗИ СНИМКА ЯВНО СЕ Е ПРЕПЕКЪЛ :DЩОМ СА БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА И ТО 4 НА БРОЙ И ГИ ВИДЯХ ЗДРАВИ, ЧЕ СА ТО Е ЯСНО, ЧЕ СА ОТ МАЛЦИНСТВАТА!!! БЯХА ИМ ЗАМАГЛИЛИ ЛИЦАТА НЕ МОЖАШ ДА ОПРЕДЕЛЯ ЦВЕТА НА НЕОСИНОВЕНИТЕ :DВЪПРЕКИ ТОВА БЕШЕ МНОГО ТЪЖНО, НЕ ЗА ТЕЗИ ДВАМАТА ТЕ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ!! НО ЗА ДЕЦАТА Е ГОЛЯМ УДАР :(

59

Анонимен

преди 6 години

Тяхната лесна,но тези деца ще страдат,дано децата имат късмет!

58

Терсенето

преди 6 години

Твоите институциии мога да ти кажа, как действат моряци във беда. Това не е боко тиквата.

57

Анонимен

преди 6 години

Много съмнителна история!Напълно е възможно тези ,да са пробвали ,как действат нашите институции при заявка от чужбина за 4ма тинейджери.

56

akud

преди 6 години

МАЛЦИНСТВОТО САМО НИЕ ГО ТЪРПИМ ЗАЩО НЕ ЗНАЯ

55

шматка

преди 6 години

Кой ще осинови 12-14г."дете" бе.Това са хора с изградени навици характер култура.Пак ви казвам.Вземали са ги за донориСамо помислете.4 тинейджъра готова стока.Нещо се е оплескало и американчетата са драснали.

54

nina

преди 6 години

На видеото на БТВ колкото може да се види децата не изглеждат от боята.А и да са,това семейство е видяло снимки предварително.Много ми е съмнителна тази работа,никой не осиновява толкова деца наведнъж.Органи,проституция,знае ли човек каква е била целта на тези двамата...

53

Анонимен

преди 6 години

Защо децата са стигнали до тази възраст и не са осиновени по-рано? Защото се пазят работни места, обществени поръчки вървят за сметка на съдбата на децата. Тези деца растат по нечовешки начин, с никаква грижа, някаква храна колкото да са живи. Това е жестоката истина. Подаръците за Коледа се прибират от персонала често. И защо съществува всичко това, заради пари, защо няма превенция на раждаемостта, защото пак това са гласоподаватели.

52

Glagoabazubaduza

преди 6 години

Вината се крие в лъжливото меню на нашите институции. В него пише деца, а като ги поръчаш, ти носят кафяви ***.

51

11

преди 6 години

До ТерсенетоМани го тоя ***-провокатор. Спуснали са му от Козяк инструкции и той гледа да заработи стинките, представяйки се за руснак.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Абе *** руснаците са си християни и то източно православни като нас.

49

Терсенето

преди 6 години

руский, не се прави на ***. Угрофините са ви изгонили, да не покварявате племената. Нищо лошо към обикновенният мужик.

48

Анонимен

преди 6 години

Ами те са мислели, че осиновяват деца, а не ч...т и като са си разбрали грешаката бързо са взели мерки да я поправят.

47

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ РУСИЯ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ОСИНОВЯВАТ ТЕХНИ ДЕЦА ОТ СТРАНИ КОИТО НЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ, ЗАЩОТО ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕ ИСКА ДЕЦАТА ДА СТАВАТ ХРИСТИЯНИ И ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ РЕЖИМА!!!!

46

nina

преди 6 години

Да бе,коя млада двойка осиновява 4 тийна наведнъж??Тези са гласяли децата а нещо друго.