39

Факт!

преди 6 години

Знаете ли що се вграждат тези системи заради жените те не могат да карат за паркиране да не говорим те спират на заден докато не чуят удара със задната кола затова почна вграждането на звукови сигнализатори камери и тн.

38

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ЗА ВСИЧКИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ.

37

дгб

преди 6 години

чудят се как да си оправдаят 20-30000 евро заплати!!

36

Анонимен

преди 6 години

За цената на новите коли, аз дори за Дачия без климатик нямам пари, за друго да не говорим. "Всеки би трябвало да може да си купи такава кола" - това няма как да стане, защото има хора дето и за 1000 лева стара кола едва си купуват. Иначе в западна европа, япония и може би щатите до 30 години ще започнат да изникват тотални забрани за шофиране - само автономни коли. Просто всеки ден гледам по пътищата безброй безмозъчни камикадзета.

35

Така е

преди 6 години

До Ужас 31 И за тази он лайн връзка ще се плаща на мобилните оператори.Леле какво ни готвят!Нов данък.

34

Анонимен

преди 6 години

До АМАН от терористиСъгласен съм, че нерегулирани фарове, както и китайски ксенони заслепяват водачите, но КАТ не упражнява контрол и не им дреме. Иначе, описаното за поразяващи скенери ми звучи фантастично и нереалистично. Очите ни вече привикнаха с ЛЕД светлината, едно време като са минали от свещи на ток да не са ослепели?

33

Я гледай

преди 6 години

Пълна забрана за алкохол за начинаещи и професионални водачи. За останалити категории употребата на алкохол остава.

32

Анонимен

преди 6 години

До Гасете фаровете 32Колега, ти какво взимаш, явно е много добро, свържи ме с дилъра ти!!!

31

АМАН от терористи

преди 6 години

Заслепените водачи с блокирано от холограмите периферно зрение с а исключително опасни.. НЕ виждат велосипедисти,мотористи и пешеходци..Терористи на власт са инсталирали тежко вредни скенери в градовете маскирани като НЕЗАКОННИ ЗНАЦИ ЗА ПЕШЕХОДНИ ПЪтеки увреждат тежко всичко живо до 1000 метра от нагло вредната инсталация.

30

изумен

преди 6 години

Чета апокалиптични коментари за системата. Тя не е автономен водач, не се връзва към интернет и не ни прави роботи. Карал съм такава кола. Единственото, което прави е да натисне спирачка, когато пред теб /много близо/ минава човек или колата пред теб спре/намали рязко. Също издава звуков сигнал като настъпиш осова линия на магистрала /без да си дал мигач/. Удобно е като се заблееш, тук няма конспирация...

29

КАТ Са виновни

преди 6 години

Експерти докладват ,че средно над тридесет секунди заслепен с" електрожени"/лед скенери ,халогенни или ксенонови скенери/ водача на автомобила не вижда почти нищо освен светли петна по пътя..Използването на скенери против мъгла вкл ХАЛОГЕННИ Е ЗАБрАНЕНО ..

28

КАТ Са виновни

преди 6 години

Средно за 1000 км един водач на МПС е заслепяван от високо вредни бели радиоактивни скенери инсталирани вместо фарове на автомобили десетки хиляди пъти.Всички водачи залепили въпреки изричната забрана на закона лепенки холограмни на предни стъкла се цакат обемно проникващо от холограмните оръжия в купето/отрязъци към нагло престъпни холограмни скенери/Лепенките блокират вниманието на водача..

27

Анонимен

преди 6 години

Колите постепенно се превръщат в средство за придвижване и нищо повече.. Като махнат и двигателите с вътрешно горене това ще е краят. Какво ли не бих дал да покарам малко едно Ferarri F40.. Тази стара класика без никакви помощни системи, без хидравлика дори и без ел. стъкла. Само един огромен двигател и гуми като баници. Мечти. мечти.. на моята кола съм й изключил всички възможни системи само и само да не се загуби удоволствието от шофирането. Но все пак има некадърни шофьори и за тях ще е ОК.

26

Гасете фаровете

преди 6 години

Относно катастрофите вече за почти всички са виновни наглите престъпници командващи КАТ.ЗАбранено е движението с включени фарове денем според закона.Терористите от КАТ глобяват ако не увреждате с включени фарове против мъгла денем.Всички служители писали нагло престъпни актове и разорителни глоби с е следят като опасни слуги на масови убиици турско говорящи../готвещи кървави погроми в АНкара<париж,лондон,берлин и другаде..

25

Ужас

преди 6 години

Абсолютно безумие. Тези коли ще са точно за меки китки без капка мисъл. Кога трябва да се спре, кога да се реагира в критични ситуации - за всичко това ще се разчита на постоянна онлайн връзка и софтуер.

24

ko40 von Dallas

преди 6 години

А не е ли по лесно да забраним колите. 1во цапат. 2ро хора гинат. А реално искат да тикат немчугите, щото корейчетата им съсипаха голфу, цените падат, печалбата малка

23

Frodo

преди 6 години

..Ето как затъпяването на населението води до икономически прогрес.Толкова усилия се хвърлиха за опростачаване на хората,за липса на мотивация и технически познания.Сега заради силиконовите джуки и лакираните мъжки нокти ще ни сложат самомислещи устройства.Връх на олигофренията.Никоя държава не насърчава мислещи и можещи.трабват им слепи дебилни консуматори.Да лъ лъжат,плакнат и мамят.Да им казват кое е най добр оза самите тях.Евала.

22

Анонимен

преди 6 години

До JJIvanov GeologШизофренията е тежко заболяване.

21

Анонимен

преди 6 години

Хомосексуализмът се разпространява и сред автомобилите... Системи за некадърни шофьори с меки китки.

20

Сп??нс

преди 6 години

Хахаха влезте в туб-а и вижте колко клипчета има на "умни" коли, над които е поет контролът чрез постоянната им връзка с интернет. Да не говорим че всичко това са алгоритми които не могат на обхванат много от ситуациите по пътищата- като оная "Тесла" дето не отрази трактор с ремарке.