71

Анонимен

преди 6 години

Българите избраха президент, който е зарязал жена си и двете си деца, заради любовницата си. Страшен морал за цялата нация! Да живей разгула и безотговорността!!

70

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте морализаторствали - хората се развеждат, случва се. Не е необходимо трети човек да е "развалил" нечие семейство - напротив, то вече е развалено, за да се появи интерес към трети човек. Големи специалисти по морала станахте - първо се огледайте как живеете и как изглеждат и се държат подопечните ви деца, по какви заведения ходят, каква музика слушате и какви интереси имате, пък после коментирайте морала на някой, който просто е женен повторно.

69

Вълчо

преди 6 години

*** маскирала се като интелектуалка, хиляди такива в България.

68

Не бе

преди 6 години

Незабравка е било нейното куртизанско име.

67

Анонимен

преди 6 години

Аз съм Румен, представи се той. Аз съм Незабравка, отговорих...--------Последно Деса ли си или Незабравка :)

66

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече се показва жената на президента, толкова повече пада рейтинга му.

65

Анонимен

преди 6 години

"Десислава, Румен, Радеви..." Подписаха брачното свидетелство "на бегом" защото ги посъветваха да окомплектоват президентската двойка, което повдига имиджа, но това се нарича - конюнктурен брак.Що се касае до Първия котарак на Републиката, то Г-жа Президент`шата сама го плацира в медийното пространство смятайки чрез котешките проблеми може по-добре да обяснява обществените и социални процеси на де6ил`ните й сънародници.

64

Анонимен

преди 6 години

Правилното заглавие е: Сметки и планове без любов.Ако Радев не беше избора на Нинова и Решетников за президент нямаше да има брак.Още щеше да е любовница само,до следващата,понеже явно пилота е шавлив.

63

:)

преди 6 години

А из коридорите на парламента депутатите наричали бившия и съпруг депутата от БСП Свиленски-...Първият на първата...но то преди 30 г.дали е бил първи или втори не се знае,след като излиза дългогодишното "приятелство" с пилота.

62

Милена

преди 6 години

Роэово, роэово но картинката съвсем не е роэова!!! Турски, браэилски и индийски сериал на куб!!! Да ама не, съмненията ми са по-силни от аргументите на Десислава!!! Бившият главнокомандващ на ВВС эаряэа съпругата си и двете с деца, эаради своята любовница и сега настояща първа дама!!!

61

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти ще ни поднасята тази претоплена стара манджа?

60

Анонимен

преди 6 години

мотика

59

Анонимен

преди 6 години

Кое е по-лошо да оглавиш държавата като рогоносец (син от друг мъж) или като ерген. Кое е по-непрезидентско. И също така в кой момент решиха да го оженят, след като го определиха за президент или преди това.

58

Анонимен

преди 6 години

Хич не ни интересуват тези карикатури. Тея са по-смехотворни и от Мара и Жельо. Айде, има по-интересни теми от пудела на *** и тая селска канджа

57

Шоп

преди 6 години

51,52,53 защо четете? Кара ли ви някой? -------Исках да разбера от кого е Страхил бе, Деси!Глей ква си сега...

56

Apak

преди 6 години

Fakenews.

55

stefi

преди 6 години

До 123Можете ли да ми пишете къде се кандидатства за тези стипендии ?Моите деца завършиха във Франция , там приемат всички но на много малко дават дипломиПоток от около 300 студенти по точно 275 само на 30 дадохо диплом за магистър, но те са най-добрите !Докато в Англия ако си плащаш е много по лесно имат гит който ги съветва и ги води..Във Франция плащаш държавна такса около 400 евро , ако си социално слаб ти ги връщат но ако не си скъсаш *** от учуну няма диплом за магистър !

54

Анонимен

преди 6 години

Ще повярвам на български политик, ако го видя да се вози на градски транспорт, чака опашка в магазина и децата му учат в България. За това сме толкова зле, всички с двойно гражданство, на всички децата им в чужбина и парите се изнасят в чужбина.

53

Анонимен

преди 6 години

51,52,53 защо четете? Кара ли ви някой? Или клюкарството ви кара? Хейтърите са най-големите неудачници...

52

Lina

преди 6 години

Простовата женица, за да не кажа нещо повече. Интервю пуснато директно от ПР на президентството, а за Достоевски въпросната не е чувала, личи си. Съчинения...