13

до Иванчо

преди 6 години

Идеално. Щом е за глупости. Това и е формата на комуникация и начин за привличане на вниманието. Всичко, включително астрономическите обекти, се забелязва при неговото движение, промяна.Устойчивото, непроменливото привлича вниманието само на знаещите.

12

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Жената е скорпион. Един ден е много ларж, на другия цепи стотинката за глупости.

11

Анонимен

преди 6 години

Скорпиона да ти е приятел е безценно.Но за мъж не.Жена скорпион е верен приятел прави всичко за теб.Просто им влизаш подкожно и са ти верни приятели цял живот.

10

Анонимен

преди 6 години

До 1Мъж стрелец е същия.

9

Анонимен

преди 6 години

Въздух под налягане. Не могат да ми задържат вниманието.Могат да се разпростират нашироко, но като цяло претупват нещата, рядко са в състояние да свършат нещо добре.

8

Анонимен

преди 6 години

Имам скорпион в къщи, много трудни хора, капризни, налагт си, каквото наумят ,душата ще ти извадят ,но ще стане на тяхното, инати, никога не отстъпват, не правят компромиси, егоисти, кошмарни са

7

Анонимен

преди 6 години

А мъж близнаци и риба не са зле.Близнака обича си играе с любовта и чувствата,докато мъжа риба си е кротуш.Докато не го удари нежността.

6

Анонимен

преди 6 години

Всички се оплакват от мъж овен и козироги.Прекрасни са!Прекрасни.Не са ревниви или ако са го правят с финес,мъжката.

5

Ужас!

преди 6 години

Хора с ниско самочувствие-страхливи и подли-те си връщат само когато са стъпили на твърдо и са подсигурени , за смела битка-очи в очи-дума не може да става.И после се оказва,че няма нищо от психопатичните им подозрения.В основата на всичко е ниското им самочувствие-затова завиждат на целия свят!

4

Анонимен

преди 6 години

На кантар са със стрелеца кой е по-голя ревнивец. Това скорпион да тие приятел върха най-готиния приятел цял живот.Но мъж, любовник,гадже хич не ви трябва. Стрелеца не пада по-доло вечно някой му изневерява,лъбе и го ***.Вечното съмнение.

3

Анонимен

преди 6 години

Много ревниви ужас. От дебелата сянка ревнува.

2

Анонимен

преди 6 години

Те си обичат да доминират и разпореждат.Когато не им се получава стават раздразнителни и хапливи.Не,не са психопати както каза колегата под мен по-скоро са някакъв вид шизофреници.В един момент скачат в огъня за теб-буквално .В друг момент ти правят тънката сметка за стотинки.Също буквално.Изобщо умната със скорпионите.Там има много страст,драма и напрежение.Не са за всеки.

1

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна зодия. Психопатични хора.