3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Най ми е драго да показвам на такива клишета, че са такива.Така си построявам нещата, че лъсва веднага измамата. Това е лесно.Най-готино е, като му тикнеш в предвзетата физиономия "фактите", с които е смятал да те изиграе, а се оказ, че той е бил проверения и самизиграл се.КлЕшенце, кво да го правиш?!

2

Анонимен

преди 6 години

Най-мразим нечестиви и лукави хора.Остави хората какво ще кажат.Те винаги ще си говорят.Туй хората по действията,спрямо други хора ще познаеш не по думите.Думите са прикритието на нечестиви.Изричам гласно за де не видиш действията.Играта на думи е уружие за нечестиви и лукавия.Лукавия е покварен.Знае е че не е стока.

1

Дрън дрън, та пляс

преди 6 години

Много хора нехаят за мнението на околните, особено ако разбират, че колегите, съседите или дори роднините не са прави по някой въпрос. Но от немай къде се съобразяват с това мнение, защото са зависими от въпросните хора.Непълнолетният зависи от родителите си.Младият човек и низшестоящият зависят от колегите, които стоят по-високо в служебната йерархия.В близкото минало много неща са зависели от местната ОФ-организация и мнението на съседите е било решаващ фактор.