27

Анонимен

преди 6 години

Кой е Киро

26

Анонимен

преди 6 години

Освен мъжа от таксито кой друг.Накъде е отивала.Явно на работа.Къде работи? Твърде опасно е за нея тези малки часове.

25

Анонимен

преди 6 години

В малкия град не се знае къде е в този час.Навън е пусто.Едва ли има и таксита.

24

Анонимен

преди 6 години

Така в големия град първа кола излиза в 05.40 часа.Единствения начин да се придвижи човек е собственащ транспорт, такси.В 05 часа сутрин се ходи на работа.А) Ако работи в голяма верига искат ги в 06 часа на работа,ако е на ръководна длъжност в 03 часа.Б)Ако е студентка и учи излиза за да пътува.В) Връща се от работа нощна смянаГ) Била е с приятели на бар... гости.Д) С гаджето са били заедно, но нещо се случва по- между скарват се жестоко и тя си тръгва посред нощ.Е)Разстроена от нещо е.

23

Анонимен

преди 6 години

До 23 Не съм си го помисляла дори :) Просто го казах най-общо за всички,за да спокойни,че информацията е достоверна.

22

Анонимен

преди 6 години

До 23Упрекът ми съвсем не е към Вас,а към тези,които поставиха " минус " под коментара ми ( 20 ) .Знам какво пиша,защото съм го учил . В криминологията има обстоятелства, статистика,поведенчески маниери за различните възрасти и още много,много нещица различни от филмчето за Шерлок Холмс.Прочетете коментарът ми ( 20 номер ) и ще се уверите,че не съм сгрешил много с прогнозата си.Благодаря !

21

Анонимен

преди 6 години

До 22Не бих си позволила да пиша нещо,което не е вярно.Тепърва ще се разбере какво се е случило с това интелигентно и добро дете.

20

Анонимен

преди 6 години

Момичето е намерено и вече е при родителите си.Нито е излизала с приятели да купонясва,нито я е досърбяло...както някой умници писаха.Не се е карала с родителите си и до сега не е излизала в тези ранни часове.Най-вероятно става въпрос за психологически срив.На всички загрижени,благодарим за позотивната енергия,а на умниците да чукнат на дърво и да се помолят да не го изпитват на свой гръб никога! Лека вечер.

19

До 14

преди 6 години

П()р,не намесвай човешката трагедия с политика ! Още повече това е практика в страни с перфектна криминология ! Бързо ще има развитие по случая- гарантирам ! Не е сложен казуса ! Момичето е живо и здраво -гарантирам !Обстоятелствата ще се разгледат,криминалистите вече знаят кого да разпитат и резултатите ще са на лице до 24 часа-гарантирам.Да са спокойни родителите...( учил съм го в Ирландия )

18

Анонимен

преди 6 години

Дано се върне жива и здрава! Бог да я запази!

17

Е да

преди 6 години

Засърбяло го е моето....... Ще се върне, ще видите

16

Полицай

преди 6 години

Не разчитайте на полицията.

15

Анонимен

преди 6 години

Дано да я намерят жива и здрава Бог да дава сили на Семейството на момичето

14

Бау

преди 6 години

Дано се намери момичето живо и здраво. Стискам палци.

13

Анонимен

преди 6 години

дано да не и се е случило нищо лошо и я открият по скоро , най голям шанс за откриване е първите 48 часа , след това процента пада

12

Някой

преди 6 години

До бай ИванАко учи ветеринарна медицина, вероятно живее в общежитията на Малка Верея; там *** няма. Наистина може да е станала рано, за да пътува донякъде, че оттам до гарата например, е сложно с транспорта.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Възможно е да е станала рано, за да пътува за някъде.Близките на момичето, а също и приятелките й да се опитат да си спомнят с кого дружи това момиче. Възможно е някоя състудентка, която не е от Стара Загора, да я е поканила да гостува в дома й.Всички се молим отсъствието да не е свързано с нещо лошо и да се прибере или да се обади колкото е възможно по-скоро.

10

Анонимен

преди 6 години

Нечикой не излиза в 5 сутринта за да де запилява с приятели :( Момичето не е някое пропаднало,учи ветеринарна медицина.Възпитано и интелигентно дете е.Всички ср молим за нея,да се прибере жива и здрава!

9

5.00ч.

преди 6 години

това е РАНО СУТРИНТА! КОй е бил с нея?Откъде са се връщали или накъде са отивали?Тези "мъртви" часове са опасни! За да се посочва часа, НЯКОЙ трябва да я е видял ТОГАВА! КОЙ е???

8

Анонимен

преди 6 години

На 21 не се запиляват - "по приятели, без да се обадят", тъй че си спестете коментарите в тая посока...